Polecam (2) Przede wszystkim wszystkim bardzo miła obsługa. Pani była bardzo pomocna i... Patrycja dziękuję (1) Odwiedziłam salon po raz pierwszy i z pewnością będę stałą klientką Pana... Beata Polecam!! (1) Do Madzi uczęszczam regularnie wraz z przyjaciółką od około 2 lat, zawszę z... Magdalena
Rewelacja plus Profesjonalizm (1) Witam Mialam ostatnio przyjemnosc skorzystac z uslug tego zakladu i musze... Edyta nowa (1) pelen profesjonalizm .polecam!!!!!! Anna polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim to miejsce - Pani Aleksandra, właścicielka- wspaniała i... Dominika Polecam serdecznie (1) Kameralny salon ale bardzo profesjonalny. Serdecznie polecam, bardzo miła... Magda Gorąco polecam (1) Polecam wszystkim Paniom przedłużanie i zagęszczanie rzęs u Pani Agnieszki.... Marta jestem bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów wykonanych w gdb.Beauty Laser.Zarówno... zadowolona Miło i profesionalnie (1) Miałem przyjemność kilkakrotnie skorzystać z usług w tym salonie. Miła i... Paweł Alina - opinia (1) Korzystałam z usług salonu w grudniu pierwszy raz i juz odwiedzialam go... Alina Szczerze polecam (1) Wyjątkowy salon, usługi na wysokim poziomie. Polecam LaC Polecam gorąco (1) Miły, kameralny i klimatowy salonik, przemiła obsługa,kompetentna, ceny na... Maria najlepsze (1) studio fryzur,pani Monika sama doradziła mi świetną fryzure,dzięki której... MARTA Polecam szczerze :) (1) Jetem bardzo mile zaskoczona obsługą i zyczliwością personelu. Sympatyczne... Basia polecam! (2) często chodzę na regulację brwi i wąsik naprawdę polecam! Brwi są baardzo... Małgosia POLECAM ! (2) Korzystałam z usług regulacji brwi i jestem bardzo zadowolona. Miła atmosfera... Ula Super! (2) Polecam-bardzo dokładnie wykonywane usługi, miła atmosfera, przystępna cena! Iwona SERDECZNIE POLECAM!!! (2) Polecam usługi kosmetyczne wykonywane przez p. Joannę. Do gabinetu chodzę od... Małgorzata to działa (1) Korzystam z usług od początku roku. Zaczęłam depilować już drugą partię ciała... kasiek