Super obsługa!!! (1) Jestem bardzo zadowolona, korzystam z wielu usług w salonie. Bardzo miła i... Karolina Profesjonalna obsługa i miła atmosfera (1) Salon odwiedziłam juz kilka razy. Przeszłam diametralną metamorfoze z... Monika Super!!!!! (1) Jestem stala klientka salonu Nata. Jestem bardzo zadowolona z uslug tego... Joanna
Zdecydowanie godny polecenia! (1) Po wizycie w tym salonie odniosłam same pozytywne wrażenia. Pierwsze co mi... Baś SUPER SALON (1) Do skorzystania z usług gabinetu zachęciła mnie bogata oferta. Miałam... Elżbieta polecam w 100% (1) bardzo jestem zadowolona z nowego ciecia pani Magdy, dziewczyna ma dobra reke... Dominika super saloooon (1) naprawde bardzo polecam bylam na manicure i był przepiękny, naprawde byłam... nina super (1) super profesjonalnie, wnetrze powala na kolana, czulam sie tak zrelaksowana... java Ewa - opinia (1) Rewelacja! W końcu trafiłam na profesjonalną usługę i korzystny pakiet.... Ewa Nie polecam. (2) Z usług fryzjerskich w ramach kuponu Groupon jestem nie zadowolona. Pani... Katarzyna Polecam (2) Serdecznie polecam salon sukni ślubnych New Style. Bardzo miła obsługa,... Natalia Zdecydowanie polecam (1) Z usług salonu skorzystałam dwa tygodnie temu i zupełnie nie zgadzam się z... Zadowolona klientka super (1) Bardzo dobra obsługa. Pani, która prowadzi sklep bardzo miła i rzeczowa.... Magda POLECAM! (1) Świetna obsługa. Miłe i bardzo dobrze przygotowane Panie:) Sporo sukien do... Aroma Wow (1) W styczniu tego roku odwiedziłam salon New Style. Obsługa jest bardzo miła i... Dominika Wreszcie znalazłam swojego fryzjera i polecam wszystkim w 100%! (2) Świetne indywidualne podejście do klienta, dokładny wywiad przed strzyżeniem,... Paulina PANI EWA - REWELACJA! (1) Od kilku lat chodzę po tzw. profesjonalnych salonach fryzjerskich (...) i już... Monia tragedia (1) byłam ja, moja mama i po miesiącu moja koleżanka. Fryzjerka boi się... niezadowolona super promocja!!! (1) Skorzystałam z promocji w gab.Beauty Laser z okazji Walentynek.Super... paulina POLECAM:) (1) Korzystam z usług Salonu od paru lat. Moje włosy są w bardzo dobrej formie... Gosia