przydź, zobacz i z pewnością wrócisz (1) Wizyta w gabinecie MonaElizy to czas przyjemności dla ciała i ducha... Alicja polecam goraco!!super salon (1) Chialabym polecic bardzo goroco ten salon kosmetyczny,ze wzgledu na mila... sylwia Solarium 1 klasa :) (1) Solarium czyściutkie, obie dziewczyny bardzo miłe :) no ceny tylko jak to... Beata
Pełen profesjonalizm!!! (1) Parę dni temu spontanicznie zdecydowałam się na industriala w lewym uchu.... Magdalena dobre ubrania, dobry kontakt (1) Bluzki które zakupiłam w sklepie są śliczne. Super wyglądają nawet po praniu.... katarzyna zauner Ręce Pani Karoliny (1) Chyba tak ma na imię ta urocza fryzjerka o blond włosach. Poprosiłam o... Ola Polecam (2) Juz po raz 3 korzystałam z usług pana Łukasz, namówiła mnie na kolezanka.... Dorota Fantastyczne Fryzjerki (1) Rewelacyjny salon, super doradztwo, świetna atmosfera. Miło jak ktoś mówi:... Magda M. PODZIĘKOWANIA (1) Jeżeli chodzi o włosy i wszystko co z tym związane to jestem wymagającą... Edzia dobrze (1) Bardzo miła obsługa, strzyżenie wg życzenia... Bez zastrzeżeń. Cena... myślę... Michał Polecam ten salon!!! (8) Wlasnie jestem po wizycie w salonie cesarskim,jestem po wrazeniem precyzji i... Karolcia Aż chce się tam wracać... (1) Na dzień dobry wita nas promienny uśmiech Pani Agaty lub Pana Konrada, potem... Ania salon godny polecenia!!!!!!!! (1) Umówiłam się na skrócenie grzywki do Pana Marcina, jednak już po paru... Marzena Sprzedawca powinien być zwolniony (1) Dnia 12 marca 2011 o godzinie 15.00 odwiedziłam sklep City Shop w... kobieta Polecam zakupy z Panią Asią i dziękuję ! (1) Polecam opję "porządki w szafie" pozbyłam się wielu moich rzeczy, które... Agata - - opinia (1) Serdecznie polecam saunę ozonową,która działa cuda :-) Moje włosy stały się... - POLECAM (1) Już kilkakrotnie odwiedzałem salon Elness, a mianowicie dotyczy usługi... Gacek klientka - opinia (1) witam. w pierwszej chwili przypływu gniewu i bezsilności po wykorzystaniu... klientka GORĄCO POLECAM :) (1) PO RAZ PIERWSZY KORZYSTAŁAM Z USŁUG PANI MAGDY I W KOŃCU MAM WYMARZONY ODCIEŃ... ANETA kupon groupon (1) Bylam kilka dni temu w tym salonie i zdecydowanie odradzam korzystanie z jego... Lusia