bardzo przeciętnie (1) Niestety chyba miałam pecha - nie mogę potwierdzić poprzednich opinii.... klientka super salon!!!!! (1) W dniu dzisiejszym korzystałam z usług fryzjerskich w salonie Degowski.Jestem... Magda rewelacja (1) Jestem bardzo zadowoloną klijentką z pewnością będę korzystać z Pana usług.... Kasia
jak tak można traktować klienta? (2) Nie polecam ze względu na olewacki stosunek do Klienta. Nie są elastyczni,... Ewka UWAGA NA SOLARIUM!!! (1) skorzystalam z promocji na karnet i ogolnie lozko dobrze opala i cena jest... milosniksolariow Naprawdę polecam (1) Polecam to miejsce od niedawna jestem stałą już klientką Nail Express,podoba... Agnieszka Charakteryzacja i makijaż - 100% zadowolenia (1) Z usług pani Joanny miałam okazję korzystać dwukrotnie. Pierwszy raz był to... Iwona z Gdyni Dziekuje Pani Karolinie i Panu Mateuszowi (5) Juz na wejsciu bardzo uprzejma i sympatyczna Pani Karolina zaproponowała... Wioletta salon jak wszystkie inne....niestety (1) Salon estetyczny i ładnie urządzony ale poza tym żadnej rewelacji.Ja na pewno... Maryla najlepsze paznokcie w trojmiescie!!! (1) jestem stalym klientem salonu, przemila obsluga, loving my nails!! nikt nigdy... sedziola Miejsce godne polecenia!!! (1) Pani Magda jest moją kosmetyczką od kilku lat. Przez ten czas zdziałała cuda-... Anna Jestem bardzo zadowolona. (1) Skorzystalam ostatnio z uslugi strzyzenia p.Karoliny i polecam wszystkim... Klaudia masakra!!! (1) Niestety, byłam tam. Przede wszystkim personelowi przydało by się, moim... jairenaija Perfect waxing (1) I visited vanillia salon first time. Paulina speaks english quite good:)it... Shewone marianna - opinia (1) Dziękuję za wspaniałą, przemiłą obsługę: kreatywność, staranność, porady ze... marianna polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolona i wszystkim naprawde polecam p. Karoline swietnie... Katarzyna REWELACJA! (1) Polecam wszystkim ten zakład. Po przebytych kuracjach w innych salonach, moje... Edyta +++++++ (1) jestem bardzo zadowolona, obsluga super, bardzo precyzyjnie i dokladnie, ceny... klima :) (1) Every time its something new and this new is always for better :) and to calm... kaja Gorąco Polecam :) (1) Z dzisiejszej wizyty i usługi jestem bardzo zadowolona.Farbowania i... Stelka