Polecam!!! (1) Do salonu kosmetycznego poszłam zupełnie w "ciemno".Trafiłam do Pani... zadowolona klientka bardzo duzy wybor sukien (1) Obsługa super ale ceny dosc wysokie ale polecam dla niezdecydowanych Panien... ona Super!! (1) Szukałam odpowiedniego i dobrze dobranego biustonosza.Przeglądałam... J
WARTO ODWIEDZIĆ (1) Fajny gabinet , miła atmosfera i profesjonalna obsługa. Chodzę do pani... Anna nie poolecam! (1) Niestety skorzystałam z usług 2 razy i tym razem to ostatnia moja wizyta.... była klientka PIĘKNE RZĘSY (1) Dzięki Pani Paulinie mam piękne rzęsy i nie muszę się już rano malować :) To... Katarzyna Klimatycznie i profesjonalnie!!!POLECAM! (2) Salon kosmetyczny Allure jest miejscem bardzo klimatycznym i relaksującym sam... Karolina Ostoja relaksu. (1) Jeśli szukasz miejsca maksymalnego relaksu to nie znajdziesz lepszego... Rafal Idealne dopasowanie do potrzeb (1) Rewelacja!!! Najpierw wywiad odnośnie tego co robię z włosami, potem idealne... ada Niezwykłe przeżycie... (1) Polecam i zachęcam do wizyty w Salonie kosmetycznym u Pani Kasi. Osoba... Ewa Polecam bardzo miłe zaskoczenie (1) Chciałam polecić salon każdej pani, która lubi zadbać o siebie i która chce... Natalia fachowość (2) Może moja opinia wyda się komuś śmieszna lub mało wiarygodna bo jestem... diakon depilacja (1) skorzystałam z promocji groupona i nie wiem czy osiągnę jakiekolwiek efekty.... kas profesjonalista (1) Byłam u Pana Romana po raz pierwszy. Wyczarował mi piękną fryzurkę, włosów... K.S. trzeba skorzystać (3) Byłam na zabiegu fotoepilacji i już po pierwszym razie były super efekty.... Magdalena Zadowolona (2) Pełne profesjonalizmu podejście do klienta przez pana Wojciecha!!!... Ania fryzjerstwo (4) Byłam kilkukrotnym klientem tego centrum urody i muszę przyznać ,że to był... klientka 100 % polecam!!!! (1) Az brak mi słów, już dawno nie spotkałam się z takim profesjonalizmem!!!... monika Sukces :) (1) Moja pierwsza wizyta, na pewno wrócę! Po traumatycznych doświadczeniach już... Maggda nie polecam (1) Nie polecam tego salonu, byłam bardzo rozczarowana brakiem pomyslu fryzjerki,... kasia