fajne polskie ubranka! (1) Na sklep trafilismy przypadkiem w sieci i to byl strzał w 10tkę. Ubranka są... marika Klaudia - opinia (1) Polecam wszystkim,ten gabinet kosmetyczny bardzo dobra obsługa miłe... Klaudia niezadowolona (1) Włosy zostały ścięte bardzo nierówno, a fryzura nie miała być w zamyśle... niestety nie
najlepszy salon w Trójmieście (1) Serdecznie polecam ten salon. Byłam w 10 innych w Gdyni, ale ten nie ma sobie... Ania Rewelacja (1) Bardzo miła obsługa. Usługa na wysokim poziomie. Pani Magda doradziła mi... Grażyna GORĄCO POLECAM:) (1) Ave Art to najlepszy salon ślubny w jakim do tej pory byłam. Pełen... Magda opinia (2) byłam na strzyżeniu u pani (nie pamiętam imienia) taka lekko przy kości.... mrrianna Zachwycona (1) witam jestem zadowolona klientka bylam ostatnio w salonie i pani ktora mnie... Tolka Jak zawsze fachowo :) (1) Od lat korzystam z usług Pani Moniki i zawsze wychodzę zadowolona. Tym razem... Kasia Ania - opinia (2) stanowczo odradzam kożystanie usług u pani kasi. Do dzis staram się... Ania uczciwe podejście do klienta (1) Bardzo miła i profesjonalna kosmetyczka-p.Aneta.Szczerze odradziła mi... Marzena Bardzo zadowolona klientka!!!! (1) Byłam wczoraj w salonie na farbowaniu włosów (2kolory) z obcięciem... Ania Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona , paznokcie są ładnie zrobione i nie odpadają . Pani... Anna Polecam (1) Jestem stałą klientką Pani Beaty , zdecydowanie polecam wszystkim Paniom... Karolina Stanowczo odradzam (1) - Wizyta rozpoczęła się o godzinie ok.20:20,(polegająca na min.podcięciu... Niezadowolona do granic możliwoś Super Bardzo polecam!! (2) Przemiła atmosfera .Nie mialam pojecia czego chce pani fryzjerka doradziła mi... Eliza Polecam (1) Bardzo fachowa obsluga. Pani wykonujaca zabieg nie tylko jest mila, ale co... Gdynianka Jestem za (1) Korzystam z salonu od pewnego czasu, jestem zadowolona z oferowanych... tabi Naprawde świetny salon! (1) Obsługa bardzo dobra. Szczególnie Pani Sabina! Spisała się na medal! Wykonała... Best klient (1) mila obsluga,dziewczyny dobrze dobraly mi fryzure oraz zaproponowaly idealny... Krzysiek