BRAK ZAINTERESOWANIA KLIJENTEM (1) poszłam tam pierwszy i ostatni raz, byłam na podcięciu grzywki ale szefowa... Asia beznadzieja!!! (1) kompletna beznadzieja! zdecydowanie nie polecam. wszystko na minus. klimat...... oszpecona Dziękuję ale nie!!!!! (1) Obsługa podczas pierwszej mojej wizyty w tym salonie sprawiała wrażenie... M
Dobrze ale bez szału (1) Z usług fryzjerskich tego salonu skorzystałam dzięki kuponowi z Groupona.... Basia Polecam (1) Salon bardzo przyjazny, profesjonalna obsługa, dbałość o kazdy szczegół... Ania zajefajnie (1) byłem, sprawdziłem - spróbuj jest super ! mietek POLECAM (2) To była moja pierwsza wizyta w Dermecos, ale na pewno nie ostatnia! Byłam na... Agnieszka Bardzo fajny salon, serdecznie polecam. (1) To już moja kolejna wizyta w salonie Dermecos u Pani Moniki i jak zawsze... Natalia Kuźniarz POLECAM (1) Polecam bez cienia wątpliwości!!! pełen profesjonalizm i duże dbanie o... frambuesita Super!!!!! (1) Mieszkam nie daleko salonu ,,Kelo,, przechodząc pomyślałam : ziajże, czemu... Monika Profesjonalnie! (1) Profesjonalny kontakt, godny polecenia. Pani Asia jest osoba, która zrobiła... Julia przedłużanie rzęs (1) Pani Iwonka jest profesjonalistką. Rzęsy są świetne. Polecam w 100% joanna NAPRAWDĘ POLECAM (1) Uczęszczam do salonu Scarlet już od kilku lat, i zawsze wychodzę od pani Ani... Bożenka :) kupon-grupon (1) Zabieg trwał 15 min...kpina totalna ,pani Kasia kosmetolog beznadziejnie... Ewelina Niemiła atmosfera! DROŻYZNA.. (1) Jestem stałą klientką salonu, a raczej byłam.. Pierwszy raz trafiłam tam 4... Była-stała klientka Fantastycznie (1) Nie umiem słodzić ale niestety muszę. Państwo Lademann stworzyli cudowny... Asia pomóżcie (1) Witam wszystkich! Chciałabym zapytać Was o opinię. Po tylu pozytywnych... Malutka naprawde super (1) widać że Adam lubi to co robi i doskonale wykonuje swoją pasję Katarzyna Brawo ! (1) Pani Dario nowa fryzura robi furrore w pracy :-))) dziekuje i polecam eMKa totalna kpina ... (3) Przynam, że nistety jak poprzednicy skusiłam się na grupona ... Wielokrotnie... Eline