jakość kosztuje (2) Chłopaki mają pojęcie co robią, zrobiłem sobie tam 2 tatuaże i mimo ze nie... gość fachowe kreatywne cięcie (1) Tomek ma pomysł na każdego klienta, fachowe cięcie + bardzo miła atmosfera.... Marta Super! (1) Polecam! Byłam 2 razy, w tym za pierwszym razem korzystałam z kuponu, za... Ania
szczerze rozczarowana!!! (2) AŻ NIE CHCE SIĘ WIERZYĆ W OPINIE KTÓRE SIĘ CZYTA!!! JESTEM KLIENTKA KTÓRA... KLAUDIA katastrofa - mikrodermabrazja w 10 min. bez demakijażu (1) To są chyba żarty. Nigdy tam więcej moja noga nie postanie i moich znajomych... KLIENTKA CZUJĄCA SIĘ JAK NATRĘTK NAPRAWDĘ WARTO!!! (1) Byłam w tym gabinecie 2 razy. Raz na mirkodermabrazji diamentowej, a raz na... Renia polecam... (1) ...zarówno strzyżenie jak i upięcie ślubne - skorzystałam z obu usług w... ola Nie polecam. Nigdy więcej. (2) Z usług zakładu skorzystałam w ramach tzw. zakupów grupowych, bon obejmował... Ola Polecam! (1) Do agi chodzę od ok 9 lat i ciężko mi ją zmienić :). Bardzo polecam, chciałam... Julia FATALNIE (1) Korzystalam z uslug w grudniu 2010-bylam na ścięciu włosów, wyszłam srednio... A. zawsze jestem zadowolona (1) Od dluzszego czasu korzystam z uslug Pani ANETY,ktora zawsze robi mi piekne... MIKA Polecam!!! (1) Polecam gabinet Yasumi Epil z całego serca. Profesjonalna obsługa,... Karolina super miejsce!!! (1) korzystam regularnie z tego solarium i wszystkim polecam! mila atmosfera,... a Polecam! (1) bardzo polecam! świetne podejście do Klienta, perfekcja w każdym calu i super... Monika Angelika - opinia (1) Witam chciałam bardzo podziekowac za wyczarowanie tak pieknej fryzury i... Angelika uczeń Aron (1) Chodzę do tego salonu prawie od roku na farbowanie i strzyżenie, zawsze do... Konstancja Honey - opinia (1) Polecam! Jakoś usług bardzo dobra jak i również miła atmosfera. Mimo młodego... Honey Anna - opinia (1) Polecam wszystkim! Anna Dobra jakość ... jest w cenie. (1) Byłam drugi raz i będę chodziła regularnie. Sporo koleżanek chodzi, chodziło... Agnieszka Cudnie (1) Po raz pierwszy trafiłam do tego gabinetu jestem miło zaskoczona poziomem... W.