Makijaż permanetny (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi, p. Beatka jest profesionalistką.... Iwona Super!!! (1) Efekt powalający i mega zadowolenie , Na pewno skorzystam wielokrotnie !!!... Ania super-polecam (1) Polecam wszystkim - perfekcyjnie zostałam ostrzyżona Joanna
Fryzjer Gdynia (1) Polecam świetny salon fryzjer w Gdyni. Zostałam świetnie ostrzyżona i... Mariola Fryzjerki do wymiany (1) Współczuję nowym Właścicielom takich pracownic. Panie nastawione na NIC nie... Klientka Super,super!!!! (1) Była to moja pierwsza wizyta w tym studiu,i chyba nie ostatnia.Miła... Anka pielęgnacja stóp (1) Dzisiaj pierwszy raz korzystałam z usług pani Aleksandry i moje stopy nie... Ania Polecam (2) Bardzo dobry masaż, miła obsługa. Kameralny wystrój tworzy odpowiedni klimat... Jacek Polecam!! (1) Super masażysta!! Mogę w 100% polecić. Pan Nikodem pomógł mi uporać się z... Mila Polecam !!! (1) Jestem stałą, wieloletnią klientką salonu kosmetycznego Osowa / Ania.... Gusia Barbara - opinia (1) Śmiało mogę polecic gabinet Cosmedique. Profesjonalna obsługa, doświadczona i... Barbara „PRESTIGE BEAUTY to salon w którym poczujecie się Państwo wyjątkowo” - wyjątkowo źle! (1) Kilka dni temu skorzystałam z zabiegu depilacji woskiem całych nóg.Po... MAGDA (...) (1) Ostrzegam Wszystkich przed kupowaniem w sklepie ebuty. Firma niepoważna,... dorota POLECAM (1) Polecam wszystkim dziewczynom, które zastanawiają się u kogo przedłużyć... MM Depilacja (1) uwaga facet depiluje!!!! Ktoś Świetny gabinet (1) Polecam gabinet wszystkich kobietom ale i mężczyznom. Świetna obsługa i... Agnieszka (POK) POLECAM (1) Miło, fachowo, ładna kolorowa bielizna . Bardzo sympatycznie ale... gość stała klientka (2) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu donsylviano. Muszę Wam powiedzieć,... stała klientka Cennik (2) Wniskujac z tego ze na stronie internetowej nie ma cennika to pewnie ceny... zainteresowana fatalna właścicielka, świetne kosmetyczki (2) korzystałam z masażu raz, bylo bardzo miło, miałam szczęście, bo telefon... m