metamorfoza (1) Moja żona znowu wygląda rewelacyjnie. Na początku byłem sceptyczny wobec... Playas pełen profesjonalizm (1) Stylistka dobiera bardzo oryginalne zestawienia. Idealnie trafiła w mój gust.... kara Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Pani Mileno, odmieniła mnie Pani całkowicie! Dziękuję! Aneta
Relaks na szóstkę! (1) Niedawno po raz pierwszy odwiedziłam MANA Spa. Jestem pod ogromnym wrażeniem... zrelaksowana :) Full odjazd - Gdańsk, ul. Pagórkowa (1) Byłem wczoraj wieczorem. Była Maja i Ewa. Dziewczyny w seksownych strojach... damiga Polecam, super sklep! (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu w loompex.pl. Rzeczy zgodne z opisem,... Dorota ...::: !!! POLECAM !!! :::... (1) Polecam wszystkim bardzo serdecznie internetowy sklep z odzieżą używaną... aNGie 100 % pozytywu (1) szybka wysyłka,miły kontakt polecam sandra bardzo polecam ;) (1) Byłam na zabiegu oczyszczania twarzy i hennie - jestem mile zaskoczona. Pani... Ag Pani Edyra jest wspaniała (1) Przed wizyta u niej byłam u innej fryzjerki, ktora zniszczyła mi włosy, nie... Aleksandra Polecam w 100 % ! (1) Kupiłam Calvin Klein Euphoria - cena rewelacyjna, dostawa praktycznie... Grażyna profesjonalny gabinet (1) Bardzo profesjonalny gabinet, fachowa i miła obsługa, pełen relaks podczas... AlekSandra Tylko Bio Nova!! (1) Salon Bio Nova to chyba jedyny salon w Trójmieście który łączy w sobie... Asia KREATYWNOŚĆ ,FACHOWOŚĆ i TALENT!!! (1) Bardzo się cieszę ,że trafiłam do Pani Magdy, która zafundowała mi fryzurkę... Megi REWELACJA! (1) Super gabinet, super klimat...polecam!O gabinecie dowiedziałam sie z... MAGDA Polecam!!! (1) Bardzo polecam Twój Styl. Od jakiegoś czasu jest w nim pani Ela,... kasia rewelacja !!! (1) Wszystko w jak największym porządku ! Obsługa bardzo miła profesjonalna.... paula masaż z grupona (1) Jako klientka grupona skorzystałam z masażu klasycznego, który trwał....... Kata POLECAM (1) Nie dość, że wychodzisz zrelaksowana, piękna to jeszcze chcesz tam... A.M. SUPER SALON!!! POLECAM! (1) Salon Urody "Styl" poleciła mi kilka lat temu moja koleżanka i od tego czasu... Joasia2011