Polecam! (1) Jestem stałą klientką Pani Ewy juz od lat wielu :) Nigdy sie nie zawiodlam.... Agnieszka Bez rewelacji (2) Skorzystałam z usług tegoż salonu i muszę powiedzieć że spodziewałam się... zawiedziona ZDECYDOWANIE PANI IZA (1) Wspaniała fryzjerka, doskonałe wyczucie klienta, jego potrzeb i dopasowania... stała klientka
Super!!! (1) Korzystałem z salonu masażu tajskiego kilkakrotnie.Jestem bardzo... Roman Pan Oskar (2) Witam Nie miałam kompletnie pomysłu ani na kolor ani fryzurę jakoś całkiem... Malgosia super (1) Jestem stałą klientką i jestem zawsze bardzo zadowolona.Panie Romanie... Mati nigdy więcej! (1) Salon ładny ale nic wiecej.Moja fryzurka wygląda fatalnie!pierwszy raz ktoś... wawka SUPER - POLECAM!!! (1) Z makijażu korzystałam kilkakrotnie i mogę powiedzieć, że to wizażystka z... Ola Karczewska / Gdynia ;) (1) Solarium godne polecenia;)) obsługa miła;) atmosferka także;)) Oljena itam91 - opinia (1) Bardzo fajne solarium, swietny klimat. No i wreszcie meżczyzna za ladą!:) pzdr itam91 POLECAM!!! (1) Świetna obsługa, bardzo dobre łóżka, polecam wszystkim, ktorzy cenia sobie... zabek69 Super! (1) Po remoncie - świetny wystrój, przemiła obsługa i jakość świadczonych usług... b Tropikalne miejsce :-) (1) Solarium jest jedyne w swoim rodzaju. Niesamowity klimat oddający urok... Domelos Kurs wizażu (1) Serdecznie i z pełną odpowiedzialnością polecam! Parę dni temu ukończyłam... Ania M. Naprawde warto. (1) Dzisiaj była już moja 5 wizyta, i nigdzie indziej nigdy nie mam zamiaru... Mateusz Jestem zadowolona :)) (1) Chciałabym podziękować Paniom ,które tam pracują za : atmosferę ,zrozumienie... Dorota M. A ja niestety nie polecam ! (2) I moją opinię piszę w momencie użytkowania odzieży zakupionej w tej sklepie.... Jola :))) (1) a ja polecam morene!! dziewczyny sa bardzo mile i gadatliwe:)) bardzo milo... NIEZAPOMINAJKA Polecam (1) W końcu ktoś zaoferował profesjonalne zabiegi na Erriccsonie. Zdecydowanie... o_n_a Super salon ;) (1) Byłam kilkakrotnie klientką Pana Andrzeja i jego "ekipy" :) Za każdym razem... Marta