super solarium!!!!!!!!!!!! (1) polecam solarium IZYDA- maja porzadne drogie lampy,ktore swietnie i... ola Polecam (1) Z usług p.Moniki skorzystałam po raz drugi.Podoba mi się kolor i... Ania Zdecydowanie polecam (1) Bylam u p. Agnieszki z dlugimi wlosami i jestem naprawde zachwycona. Wlosy... Agnieszka
Chętnie tam będę wracać (1) W przyjaznej otwartej atmosferze mogłam porozmawiać o swoich potrzebach... Justyna Przyjemna atmosfera (1) Poszłam zrobic mikrodermabrazję , która została wykonana profesjonalnie... Kristen Wesołych Świąt (1) Pragnę złożyć wszystkim panią ze sklepu Juvena najserdeczniejsze życzenia z... Klientka ewa - opinia (1) polecam w 100%. profesjonalna obsługa i naprawde dobrzy fryzjerzy;) ewa Piękne paznokietki (1) Pierwszy raz trafiłam do pani Asi ale na pewno jeszcze wrócę. Moje paznokcie... Iza ok (1) OK michal Odpowiednie miejsce dla każdej kobiety (2) Korzystałam z zabiegów laserowych w tym salonie. Wszystko w jak najlepszym... zadowolona :) ujeścisko-gd - opinia (1) Była to moja pierwsza wizyta w tym gabinecie i napewno nie ostatnia. Bardzo... ujeścisko-gd izka - opinia (2) okres nie okres opalania-wczesniej tak nie było niestety... :( a do hawanki... izka Pierwsza wizyta (1) Do tego salonu wybrałam się po raz pierwszy w celu ostrzyżenia. Pani... Daria REWELACJA!!!!! (1) Na prawde polecam P.Ale fryzjerke za kazdym razem jestem bardzo zadowolona z... karina sprawdzone miejsce!!! (1) Polecam wszystkim, którym zależy na fachowej usłudze za bardzo przystępną... stała klientaka Klasa ! (1) Już od samego wejścia mile zaskakuje klimatyczne wnętrze salonu, ale to... kawka masakra (2) Jestem zniesmaczona tymi lÓŻkami...niedosc ze lampy sa stare to po wizycie... daga Ewa Ryszawa - opinia (2) Gorąco polecam.Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Ewa Ryszawa Polecam wszystkim zestresowanym !!! (1) Skorzystalismy wraz z partnerem z uslug tego salonu w listopadzie i z... W POZYTYWNA ENERGIA (1) w swoim krótkim życiu nie znałam jeszcze fryzjerki,która by z tak ogromnym... KaRoLa