Cały czas się uśmiecham... (3) Z czystym sercem polecam wizytę u Pana Romana wszystkim tym, którzy tak jak... Ola M. Polecam (1) Byłam w tym salonie pierwszy raz i z pewnością tam wrócę. O moją fryzurę... Joanna Nie polecam (2) Kupiłam zimowe kozaki Bata po raz pierwszy i jednocześnie jest to ostatni raz... A.
polecam (2) ja z usług pani Kasi jestem zadowolona,robię u pani Kasi paznokcie i z... klientka Za Panią Wiesią pojadę wszędzie :) (1) Zawsze wychodzę zadowolona,dopieszczona i uśmiechnięta. Pani Wiesia to... Malgosia super super super super (1) miałam zawsze długie nudne włosy. Monika zrobila mi na głowie taka fryzurkę,... magda Bardzo dobry salon. (1) Kiedyś regularnie chodziłem do Image, pierwszy raz zaprowadził mnie tam... h.i. Polecam (1) Polecam wszystkim, którzy chcą mieć piękne paznokcie oraz się odprężyć. W... mt PRZEDE WSZYSTKIM Z GŁOWĄ! (1) Jestem stałą klientką tegoż solarium i zgadzam się z poprzednikami, że to... Katarzyna Zdecydowanie polecam !!! (1) Polecam ten salon jest naprawde świetny. Przemiła pani fryzjerka potrafi... Natalia Ania Stykała przy sesjach foto - polecam! (1) Prawdziwa profesjonalistka (jakich mało w Trójmieście), niezwykle uzdolniona... Dominik Fryzjerki zawrót głowy- POLECAM! (2) Korzystałam kilkakrotnie z usług oferowanych przez salon na Pańskiej.... Lena POLECAM!!! (1) Naprawdę polecam !!! Jestem bardzo zadowolona i będę tam wracała . Usługa... KASIA stefa - opinia (1) byłam w Gd do Studzienki... genialnie, obsługa, cięcie i cała oprawa super. a... stefa POLECAM ! (1) Pania Krzysie polecila mi kolezanka, ciesze sie ze skorzystalam z jej usłóg... Iwona polecam (1) Witam Byłam na masażu u P Doroty już kilka razy .Masaż wykonany jest... Joanna polecam (1) Korzystam z usług tego salonu już od kilku miesięcy. jestem zachwycona... emilia karoń solarium (1) cała ekipa jest miła!! najsymatyczniejszy jest PRZYSTOJNIACZEK , ktory... SABINKA Miło, fachowo i przyjemnie (1) Była mi potrzebna fachowa porada, i konkrtna pomoc. Zabiegi i oferta spełniły... Sta pani Ola jest super (1) ja też korzystam od ponad roku z usług Estetici - i również uważam , że p.... daga