Jedna mała uwaga... (2) W końcu na Żabiance otworzono profesjonalne solarium z prawdziwego zdarzenia... Furya super!!!!!!!! (1) Wspaniała Pani Basia, została mi polecona przez Panią Edytę (studio... Justyna rewelacja (1) Dziękuję,że pomogła mi Pani uwierzyć jak wiele można zdziałać odpowiednim... strawberry
brak szacunku dla klienta! (1) Dzisiaj byla jakas ... baba z obslugi co latala po sali i wrecz wyrywala... dzabeczka@wp.pl najlepszy fryzjer w Trójmieście to Mirek! (1) Jestem stałą klientką Mirka od wielu,wielu lat,jeszcze jak pracował w innych... Ania z Sopotu JESTEM ZACHWYCONA (1) Pani Ania to prawdziwa artystyczna dusza. Pełna twórczej pasji, utalentowana... Żana Bakowska Polecam bardzo piękne suknie- artystyczne (2) Polecam bardzo piękne suknie- artystyczne, duży wybór!!!!!!!!!!! Byłam... Mmałgorzata Bardzo dobre studio (1) Bardzo przyjemna atmosfera, fajna muzyka i zdecydowanie pozytywne nastawienie... Jacek Zawiedzione nadzieje :( (1) Wybrałam się do tego salonu z ogromną nadzieją na zmianę dotychczasowej... wera Uwaga, nieodpowiedzialny fryzjer!!!! (1) Byłam umówiona z tygodniowym wyprzedzeniem do p. Lucyny, która wystawiła mnie... Kasia Szczerze polecam Panią Beatę (1) Po raz pierwszy spotkałam się z profesjonalizmem. Ten salon polecila mi... A.E PO PROSTU BOSKO!!! (1) Chciałam polecić wszystkim usługi Pani Agnieszki. Jest to osoba niezwykle... Dorota Dziękuję! (1) Dziękuję Pani Ani za przepiękny makijaż ślubny. Przeszedł moje oczekiwania.... Monika przedłużanie rzęs i włosów (1) jestem bardzo zadowolona z usługi przedłużania rzęs i włosów , korzystałam... anulka Zabieg na twarz :) (1) Tydzień temu powtórzyłam zabieg oczyszczania twarzy w Spameedzie , Pani... Karolina warto odwiedzić to miejsce (1) Jest bardzo miła atmosfera, miałam wspaniały zabieg z najnowszej linii... Izabela Polecam Panią Justynę (1) Zawsze będę polecać Panią Justynę, jestem jej klientką od kilku lat i bardzo... Izabela Gosia - opinia (2) z salonu kosmetycznego po peelingu kawitacyjnym wyszłam z popękanymi... Gosia Justyna W. - opinia (1) Ukończyłam intensywny kurs wizażu. Jestem bardzo zadowolona. Nauczyłam się... Justyna W. trochę się zawiodłam (1) jakis czas temu robiłam tam tatuaż ogólnie klimat super i na luzie,ale... anka