Polecam!! (1) Bardzo Polecam solarium "Kava-Kava"!. Jednym słowem jest to solarium... Nell polecam (1) szukałam profesjonalnego i intensywnego szkolenia i znalazłam. Każdy nauczy... Gina Stała klientka - opinia (1) Nie zgadzam się z opinią mojej poprzedniczki.,...Nie liczy się wygląd łóżka... Stała klientka
to czego szukałam (2) skorzystalam z uslug tego zakładu po przczytanej opinii i postanowilam opisac... Ewa bez rewelacji (1) niestety jeśli liczymy że za wysoka cena idzie w parze z jakością to się... beeete Odradzam stanowczo! (2) Poszlam do tego salonu, aby "naprawic" kolor wlosow po nieudanym farbowaniu.... Vanilla jest super (1) Gorąco polecam to cudne miejsce. Korzystałam kilka krotnie i napewno będę... m Serdecznie dziękuję i POLECAM:)))) (1) Witam! Zdecydowanie polecam salon fryzjerski Nata, korzystałam z niego kilka... iza prawdziwy raj... (2) Jeśli chcesz uciec od codzienności to miejsce jest idealne:) To SPA jest... karbog WSPANIALE JAK ZAWSZE, PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Klimat, uśmiech, profesjonalizm - jak zawsze :) Sylwia pełen profesjonalizm (1) 100 % satysfakcji. Polecam. shurgard Bardzo pozytywnie:) (1) Po licznych pozytywnych opiniach na stronie trójmiasta postanowiłam umówić... pati Misia - opinia (1) Polecam.Wszystko Super Misia Ewa - opinia (1) Stałe klientki \p.Joanny zapewne mogą być zadowolone. Widziałam - strzyżenie... Ewa Rewelacja (2) Jako że korzystałam z usług Alternative po raz pierwszy nie bardzo wiedzialam... A.K. polecam (1) Jestem bardzo zadowolona , bardzo miła atmosfera, uczennica , która myła mi... Monika Studio Paznokcia (1) Robiłam w tym Salonie paznokcie, byłam już kilka razy i jestem bardzo... Kasia ceny wysokie i nic poza tym (1) pierwsza wizyta była super kolor i ścięcie dobrane ale ta kolejna wizyta w... była klientka Polecam Ewunie z calego serca! (1) Witam wszystkie Panie, Chcialabym polecic Ewe wszystkim kobikom, ktorym... Anula doskonały relaks i znakomita jakość!!!! (1) Facet w salonie kosmetycznym? Dlaczego nie!!!??? Peeling twarzy, wyszedłem... Tomasz