ODRADZAM!!! (2) Po kilku pochlebnych opiniach jakie słyszałam, umówiłam się do samej Pani... M. Fashion & Beauty POLECAM (1) Salon jakich mało... Kosmetyczka naprawdę świetna. Doskonale potrafi... Alina Zadowolony - opinia (1) Ostatnio strzygłem się w tym salonie i naprawde jestem bardzo zadowolony,... Zadowolony
Dominik Degowski (1) Gorąco polecam wszystkim korzystanie z usług Pana Dominika Degowskiego, jest... Lady Fanatic trochę oszustwa (1) Korzystałam z solarium kilkukrotnie, niestety zaczęłam zauważać, że łożka nie... Marta POLECAM!!! (1) Absolutnie nie zgadzam się z opiniami negatywnymi! Korzystałam już z wielu... Maria Polecam (1) W sobotę wraz z koleżanką poraz pierwszy miałyśmy przyjemność skorzystać z... Marta Pełen profesjonalizm (1) Szczerze polecam to miejsce, obsługa dba o poziom wykonywanych usług jak... Marta Rewelacja!!!1 (1) Ja z kolei jestem stala klientka Pani Marty. Informacje o tym zakładzie... Buba Polecam! (1) W październiku zrobiłam w gabinecie ostatni z czterech zabiegów laserowej... Ania Magda - opinia (1) Goraco polecam-Pani Bogusia i Pan Darek to przesympatyczni ludzie-zawsze mili... Magda Polecam !!! (2) Odwiedziłam salon po raz pierwszy i napewno tam wrócę. Jakość usług bez... karolka nie ma lepszego salonu (1) tak jak w tytule. Moze mam puki co tylko jeden tatuaz ale wiem ze nastepny/e... sarna Inna? - opinia (1) Nie polecam tego zakładu- panuje tam chaos, bałagan, pośpiech. Panie są... Inna? Cieniowanie (1) Witam! Poszedłem tam z zamiarem cieniowania moich włosów, najpierw poczytałem... lukaszzek Patrycja - opinia (1) jeszcze raz bardzo dziękuję Konradzie ;) Patrycja Iza - opinia (1) Wg mnie gabinet super. Dobry sprzęt i świetna obsługa... co do usług, to... Iza Sylwetka (1) Polecam Paniom,które potrafią uzbroić się w cierpliwość a efekty będą co... Astrid Jest Super (2) Witam wszystkich.Mineło trochę czasu od mojego ostatniego wpisu;przed... moncia Bomba (2) :D magda