Jestem absolutnie zachwycona (1) Jestem zachwycona umiejętnościami i perfekcją tej pani. Makijaż w cudownych... Martyna Mazurkiewicz POLECAM (2) Gorąco polecam masaż u Pani Doroty. Korzystałam kilka razy z masażu bańką... Monika super świetna fryzura i radość z niskiej ceny (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług w tym salonie i jestem zawsze bardzo... klientka
nowa klientka (1) Świetne warunki godne polecenia, atmosfera i klimat tam panujący powodują, że... Helena POLECAM MAGO! (1) Zadwolony, odprezony i ... zadwowolony:) POLECAM wszystkim! Jaann Klimatyczne miejsce (1) Fantastyczna, profesjonalna obsługa, odprężająca atmosfera. gorąco polecam. Nowa, stała klientka Justyna - opinia (1) Miła atmosfera, życzliwość i pełen profesjonalizm personelu. Polecam,... Justyna Justyna - opinia (1) Korzystałam z usług salonu kilkukrotnie i byłam zadowolona, niestety po... Justyna warto spróbować (1) Jestem zadowolona z rezultatu jaki osiągnęłam. Na początku mojej przygody z... Beata 4314 polecam panią Monikę (1) Szczerze polecam zabiegi pielęgnacyjne twarzy u pani Moniki. Bardzo cenię u... J Ania - opinia (1) Długo szukałam dobrego fryzjera....no i znalazłam :) polecam Sebastiana :)... Ania polecam (1) Pan Marcin fachowo podchodzi do rehabilitacji, ma duza wiedze,potrafi... leogdynia26 :( (1) Uwazam ,że Pan Szymon napewno ma talent do strzyżenia ale jest osoba bardzo... Mariola Gorąco Polecam!!!!!! (2) Została mi polecona Agnieszka przez moje koleżanki z pracy które do niej... sylwia Jestem bardzo zadowolona:) (1) Pani Ela wykonała mi fantastyczny makijaz do slubu, ktory olsnil mnie i... Halina Polecam !!!!!!!!!!!A (1) Tym razem skorzystalam z zabiegu do cery dojrzalej z maska modelujaca nazywa... Anna Zdecydowanie super salon!!! (1) :) Mój uśmieszek mówi chyba wszystko :) :):):):) Kazda z was powinna... Beatka 31 super sklep !! (1) Właścicielka jest niesamowita, bardzo dobrze doradzi, zawsze służy pomocą, w... Marta satysfakcja gwarantowana!!! (1) z uslug skorzystalam pierwszy raz i tu pelne zdziwienie poprostu rewelacja... ania ODRADZAM!!! (2) Po kilku pochlebnych opiniach jakie słyszałam, umówiłam się do samej Pani... M.