Sylvie - opinia (1) miałam przekłuwany pępek, obsługa bez zarzutu, jestem bardzo zadowolona,... Sylvie Trzeba tu koniecznie zajrzeć!!! (1) Skorzystałam z zabiegów promocyjnych na bezinwazyjne schudnięcie. W ciągu... Aleksandra G. Salon pomyłka (2) Nie umiejętność dobierania kolorów. Jestem zmuszona poprawiać kolor, ale wolę... Zawiedziona
polecę każdemu (2) ... za profesjonalizm, podejście do klienta i miłą atmosferę. Pierwszy raz... Joanna Spotkala mnia tragedia (2) Bylam stala kientka do czasu tej wizyt-tragiczne kolory, siano do teraz. P.... kupa siana mialam pol dnia zly humor (2) Zapisalam sie na czesanie slubne na ponad 3 mies przed slubem. Umawialam sie... panna mloda BRADZO ZADOWOLNONE (1) Znam Panią Anię od lat i jeśli tylko mam zamiar zrobić sobie paznokcie to... dominika Po raz kolejny jestem zadowolona z usług tego salonu (2) Chodzę do p.Kasi na mikrodermabrazję oraz inne zabiegi od ponad roku i jestem... Karolina M. POLECAM (1) Studio z klimatem, Adam - artystyczna dusza z delikatnymi rękoma, tę... kAjA MŁODA - opinia (3) Masakra lampy wogóle prawie nie opalają NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! MŁODA Nie można trafić lepiej (2) Gorąco polecam każdemu. Znakomita jakośc usług, wspaniała atmosfera. Trafiłam... Agata masakra!!!!!!!!! (1) przestrzegam wszystkich przed wydaniem chocby zlotówki w tej hurtowni...towar... mi Polecam bardzo !!! (1) Salon kosmetyczny na wysokim poziomie. Pani Magda profesjonalistka w każdym... Stała Klientka Róża wiatrów (1) Polecam to studio wszystkim profesjonalny sprzęt prawdziwi artyści i cena... kszskull PROFESJONALNIE (1) Super gabinet. Ciągle nowe zabiegi. Jestem w rękach Pani Alicji od ponad 5... Danusia K. opinia (1) bardzo fajne zabiegi, które pomagają pozbyć się zbędnych centymetrów. Są... id 4323 Super zadowolenie !!! (1) Skorzystałam z usług z tego salonu po raz pierwszy i jestem bardzo... Jadwiga Konkol Doskonały adres (2) byłam w tym salonie 2-krotnie, jestem pod dużym wrażeniem. Panie są przemiłe,... Edyta Super Salon (1) "Bodajże M" jest rewelacyjną fryzjerką i nie zamieniłabym jej na żadną... Ewa ja jako ja (1) jetem naprawde zadowolona z usług tych pań uzupełniają sie wzajemnie sa nowe... klijetka