Duży wybór, ceny przeciętne. Brud i brak kultury ponad normę. (1) Asortyment zadowala różnorodnością. Ceny ogólnie przeciętne: można znaleźć... lolek asia - opinia (1) Polecam Pania Anie bo u niej robiłam piekny baleyage blond i to nie samym... asia super obsluga (2) bylem w piatek z kolega zobaczyc najnowsza kolekcje u.s.polo assn. i zostalem... pawelek
Zadowolona - jak zawsze (1) Z powodu wyjazdu przez jakiś czas nie mogłam korzystać z mojego ulubionego... Kasia mała Rewelacja (1) PAni Ania bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta. Super obsługa i pełen... Piotr K hmmm.. (1) byłam u nich wiele razy i dopóki trafiałam na Panią Magdę (tę rudą ;)) było... Rozczarowana Super zadowolona! (1) Pani Monika to cudowna osoba - otwarta na potrzeby zmian. Moje włosy... Małgosia W. asia - opinia (1) byłam dziś tam pierwszy raz i na pewno nie ostatni :) jestem bardzo... asia profesjonalizm i klasa w najwyższej formie! (1) Gorąco polecam wszystkim salon Afromagia! Ja i moja Mama skorzystałyśmy z... Agnieszka Sobkowiak (Pęcak) profesjonalnie i miło (1) Polecam wszystkim to studio. Naprawdę jestem bardzo - bardzo zadowolona.... Kathy Polecam:) (1) Na dzień dobry witają przemiłe,profesjonalne terapeutki:)Każda klientka jest... ID 4354 Żenada? (1) Żenada...To wystawianie opinii i do tego niekoniecznie prawdziwej.Każdy ma... Beata REWELACJA!!! (1) Trafiłam zupełnie przypadkiem bo w 'moim' solarium była kolejka... Pani... Emi studio abaker (1) dla mnie super,już po kilku zabiegach czułam że to jest TO.czułam się... zadowolona Teresa ja bylam raz i wiecej nie pojde. (2) Korzystalam z tego solarium i z porownaniem do innych bylam rozczarowana... Anka basia:) (2) lokal fajny, czystosc zachowana, obsługa hmm...... będąc niewidomym na... basia anciana - opinia (1) Czegoś takiego jeszcze nigdzie nie spotkałam. Wrażenia niepodobne do... anciana Super salon (6) Brak terminów raczej świadczy o dużej ilości klienek,super załoga.Zabiegi na... Monika żenada (2) fryzjerka, bodajże M. położyła mi farbę, która po dwóch myciach spłynęła i... Asia Polecaaaaaam!!! (1) Świetny salon Świetna obsługa Świetny klimat!!! Już krócej chyba się nie da... Katarzyna