Odnalazłam MISTRZA z pasją i talentem (1) Przez tyle lat poszukiwałam i testowałam na swojej głowie umiejętności lub... Asia Polecam (1) Ukończyłam kurs stylizacji i kreowania wizerunku a obecnie uczęszczam na kurs... G. Polecam! (1) P. Wiesia fachowym okiem dobrała mi kolorek i wykonała strzyżenie. Jestem... Dominika
Bardzo sympatycznie i fachowo (1) Na dolegliwości bólowe - dolnej części kręgosłupa - po urodzeniu dziecka i... Anna zadowolona (1) Po 10 latach poszukiwań fryzjera który poradzi sobie z moimi... Katarzyna Maria Biegalska absolutny talent, pasja i wieloletnie doświadczenie (1) ooo, Panią Anię pamiętam jeszcze z czasów, kiedy robiła pokazy makijażu w... Malgorzata Jurkowlaniec Prawdziwa Mistrzyni Polski (1) Mieć zdobienia wykonane u Mistrzyni Polski w zdobieniach to jest cos :) Mam... Ewelina Za każdym razem 10000000% zadowolenia i uśmiechu :) (1) Kilka razy salonik został przeze mnie odwiedzony z rewelacyjnym skutkiem :)... Patrycja Miss Polski 2009 w Krewetce (1) Jestem stałą klientką tego salonu, ale w piątek podczas kolejnej mojej wizyty... Zosia p.Małgosia-super marketing (1) jak zwykle p.Małgosia potrafi pomyśleć za mnie,co mi potrzeba oprócz... magda bogusia - opinia (1) trafiłam do salonu kosmetycznego przez przypadek , pomieszczenia co prawda... bogusia Bardzo fajny gabinet !!!!!!! (1) Byłam w tym gabinecie już kilka razy i uważam ,że jest świetny :)) Dużo... Renia Suuper !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu.Miła ,profesjonalna... Ad.K. Zadowolona w 100%!!! (2) Co tu dużo pisać: atmosfera i jakość na wysokim poziomie!!! Polecam i... Gosia polecam (1) Przez długi czas szukałam fryzjera, ktory będzie słuchał czego oczekuję, ale... klientka Ja polecam wszystkim orginalnym Panną Młodym (1) Ja korzystałam z tej firmy i jestem bardzo zadowolona , suknia zjawiskowa ,... Ania i Piotr cudnie:)!!! (1) zastanawiałam się nad skorzystaniem z usług pana Krzysztofa, mieszkam w... Wiolka Odradzam (1) Korzystałam z usług fryzjerskich Pana Andrzeja Jodełki kilkakrotnie. Po... Była klientka SUPER** (1) Bardzo polecam Gabinet Kosmetyczny "TIFFI".Pani Kasia profesjonalistka w... Jagoda Po prostu profesjonalizm w każdym calu (1) Pragnę polecić wszystkim ten salon i po dzisiejszej wizycie zamierzam... Sylwia