Każdy może podziwiać moje paznokcie. (1) Nareszcie znalazłam porządną kosmetyczkę!!! Piękne paznokcie wykonane w... Amela Polecam ! (1) Maciek to prawdziwy artysta! Polecam szczególnie osobom, które chcą się... Marcin Rewelacja ! (1) Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim poszukującym prawdziwego masażu w... wasyleey
S U P E R (1) Polecam,polecam,polecam.Pani Ela zna sie na rzeczach i klientach.Bardzo ladny... Joanna Kawalec polecam ;) (2) miła oraz profesjonalna obsługa i wysoka jakość wykonywanych prac ;) ja24 Polecam gorąco :) (2) Profesjonalne studio, profesjonalna i fachowa obsługa, wspaniały i miły... Alicja tattoo studio scorpion (1) pełen profesjonalizm gość zna sie na żeczy polecam waldi POLECAM (1) Miło i sympatycznie. jestem bardzo zadowolony. Profesjonalnie wykonany zabieg. Aleksander Zdecydowanie pelen profesjonalizm (1) Bardzo dobre podejscie do klienta, zadowolenie gwarantowane, do tego stopnia... Zdzisław EXTRA!!!!!! (1) Jak by to krótko ująć... SUPER EXTRA!!! :) Naprawde super salon!!! Bardzo... Gosia 27 polecam gorąco (1) Dobre łóżka miła i fachowa obsługa. Gorąco polecam mickky119 Dobra lokalizacja. (1) Co prawda robiłam tylko hennę i manicure ale efekt świetny. Umówiłam się na... Mgda Mikuś nata - opinia (1) fachowa i miła obsługa:) nata Bardzo indywidualne podejście do klienta (1) Z usług Salonu korzystałam już kilkakrotnie, wychodzę zawsze bardzo... Magda Polecam wszystkim!!! (1) Gorąco polecam zabiegi na twarz i na ciało u Pani Kasi. Są to chwile pełne... Julka SUPER PANI ANETKA - kosmetyczka !!! (1) Polecam ,polecam i jeszcze raz polecam !!! Poszłam z polecenia koleżanek... Paulina chcesz się poczuć piekna skorzystaj z usług (1) Serdeczne polecam salon O'LA. rewelacyjna obsługa, potrafią z brzydkiego... stała zadowolona klientka Aleks. K - opinia (1) Z usług salonu Afromagia korzystam od kilku miesięcy i każda wizyta to dla... Aleks. K kiepsko;-( (1) odwiedziłam ten salon i po przeczytaniu pozostałych opinii nie jestem skłonna... ania wypasik (1) Rewelacyjne podejście, pełna higiena, sympatyczna obsługa i nieograniczona... D.