NAPRAWDĘ WARTO!!! (1) jestem stała klientka p. doroty dlatego ze widze efekty jej pracy i jestem... Katarzyna pewnie że polecam (1) Szczerze polecam paznokcie u Pani Agnieszki. Są super i świetnie się... Marta polecam wszystkim! (1) Jestem po drugim zabiegu depilacji pleców, efekt przeszedł moje najśmielsze... Mario
Niestety, duże rozczarowanie (1) Około dwóch tygodni temu zrobiłam zakupy w Kapp Ahl w Matarni. Sam sklep może... Maja Zmiany!! (1) Polecam ten salon, gdyż w ostatnim czasie zmienił sie tam personel, jest nowa... klientka . (1) Chcialam skomentowac ponizsza opinie. Otoz bylam swiadkiem tego zajscia. Pani... Asia Super!!! (1) Witam,gorąco polecam ten salonik,jest tam profesjonalna obsługa.Korzystam z... aga13 Profesjonalizm i przesympatyczna obsługa!!! (1) Profesjonalizm i przesympatyczna obsługa!!! fonta Zależy na kogo sie trafi (1) Panią Agatę mogę z czystym sumieniem polecić, precyzyjnie robi rzęsy a... Aga REWELACJA (1) Byłem tam pierwszy raz i jestem zachwycony. Wybrałem masaż klasyczny mocny z... Art Obsługa nie zamiła- bardziej szanują stałych bwalców zamiast poświecić czas nowym klientom. (3) Trzeba podkreslić ,że czytając komentarze udałam sie do tego studia oczekując... Michelle Nie polecam. (2) Dziwię się, że pani Iza jeszcze pracuje w solarium. Te wszystkie fatalne... Anka super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) kilka dni temu przekuwałam nos. Pani kosmetyczka rewelacyjna!!!!!!!!! Bardzo... Daria Najpiekniejsze suknie jakie w życiu widziałam (1) Zanim trafiłam do salonu "Evinion" byłam w wielu innych miejscach ale ten... Dorota TRAFILAM NA PROFESJONALNY SALON!!!!!! (1) Lubię miejsca z klimatem i uprzejmą obsługą.Salon Tomasz Szpiec STYL... Elzbieta J. opinia (1) Jestem stała klientką i musze powiedzieć, że jest to moje ulubione solarium,... Joanna REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Znaleść taka profesjonalistkę do przedłużania pazurków to SKARB-dziękuję Pani... Maria SUPER SALON (1) Po dzisejszej wizycie możemy wypowiedzieć się w samych superlatywach. 1) na... POBRASITA pedicure (1) wykonałam sobie pedicure w City Day Spa i jestem rozczarowana, Pani ktora... Joanna Polecam wszystkim ! (1) Chodzę do tego salonu od kilkunastu lat z częstotliwością co najmniej 9 razy... Stała klientka Danka