Polecam kolczykowanie ;) (2) Dzisiaj zrobilam sobie kolczyk w jezyku w studiu "Lezec". Przyznam sie ze... Poker Face Bardz polecam..... (1) Byłam na masażu bańką chińską, jestem stałą klientką. Bardz chcę schudnąć i... pani Paulina Nigdzie indziej (1) Nigdzie indziej więcej nie umówię się już na koloryzację (baleyage). Tylko... Queeny
ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Salon mały ale z klimatem , wystrój stylowy od razu widać że mają dobry gust... grudniowa panna młoda Salon godny polecenia. (1) Korzystałam zarówno z masaży leczniczych, jak i zabiegów upiększających -... Gosia Aga32 - opinia (1) Bardzo fajny i przytulny gabinet, miła atmosfera podczas zabiegu. Założono mi... Aga32 Super sklep!! (1) Jednym słowem POLECAM!!! Nowy sklep ale oferta naprawdę interesująca - a... Halinka Byłam zadowolona z usług, ale obecnie jest za drogo :-( (1) Po ostatniej masakrycznej podwyżce wszystkich cen z pewnością się już nie... zdziwiona klientka Polecam!!! (1) Z usług pani Moniki korzytałam już kilka razy! Jestem bardzo zadowolona z jej... emilia Super! (1) Wybrałam się na to solarium z polecenia przyjaciółki i muszę jej serdecznie... Ania POLECAM (1) bardzo pdooba mi sie obsługa tej perfumerii. Panie naprawdę potrafią... Alicja zawiedziona (1) nie polecam!!obsługa- z łaską robią cokolwiek a wybór asortymentu- to co... grażyna WSPANIAŁA OBSŁUGA (1) Salon od niedawna otwarty przemila, konkretna obsługa.Sukienki bardzo ładne i... ania polecam (1) salon ten polecam wszystkim dziewczynom.suknie super wyeksponowane na... terese bardzo polecam (1) Bardzo polecam kosmetyczkę Agnieszke Zawistowską, jest profesjonalna w tym co... Asia M. załamka (1) dziś pozostawiłem tam 45 zł za krzywe wyciecie za uszami i brak zachowania... piotrek jest dobrze (1) polecam ten salon, jednak bardzo brakuje mi pani Marty. niestety nie kazdy ma... Ania U pana Macieja byłam.... (2) Byłam w salonie gd głownym u pana Macieja. Przyszlam tam z ok. 1,5-2 cm... Smutna brunetka Świetna sprawa (1) Byłem na masażu dłoni i manicure u Pani Agnieszki. REWELACJA!!! Pełen... Rafał super!!!!!!! (1) regulacja brwi u Pani Marzenki to strzał w 10-tke nikt tak mi jeszcze nie... kasia