jak dla mnie ok (1) jeśli chodzi o moją opinie to salon jak najbardziej ok osiedle troszeczke... Katarzya Szukajcie i znajdziecie - najlepszy salon!!! :) (1) Uczęszczam do salonu od pewnego czasu. Dość dobrze poznałam Panię kosmetyczkę... Zuzanna 28 Zofia Olszewska - opinia (1) Kameralny gabinet, miła atmosfera, profesionalne podejście do klienta. Zofia Olszewska
DLA OSÓB SPRAGNIONYCH LUXUSU (1) Wystarczy raz odwiedzić to cudowne miejsce a będziecie tu wracać. Znamy... Kasia Magda i Karol - opinia (1) Polecam!!!Byłam tam pierwszy raz i jestem ZADOWOLONA .Bardzo miła... Magda i Karol The best studio in 3 city!!! (1) Jarek mistrzem ig³y!!!! Robi³em dziarke po raz pierwszy wiec... Banan Świetnie !! (1) Zabieg czekoladą jest fantastyczny :) Nie ma nic lepszego do polecenia niż... Katarzyna Jestem bardzo zadowolona! POLECAM! (1) SUPER SUPER SUPER Byłam dzisiaj na Rogaczewskiego u Pani Moniki i tak... MArta 32 rewelacja (1) bardzo miła atmosfera, taka luźna, bez żadnego pitu pitu.szymon swojski... fretka PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Do tej pory jak zamykam oczy czuje się zrelaksowana a zabieg miałam wczoraj,... Ela Witczak. Ditka - opinia (1) kochane babeczki ja oddaje sie wrece Oli za każdym razem i nie usłyszałam... Ditka Rewelacja (1) Pani Ola robiła mi makijaż slubny. Mam specyficzny typ urody i trzeba uważać... Irena jak najbardziej tak!! (1) polecam. nie pierwszy i nie ostatni raz korzystalam z uslug. czysto.... Dorota Makijaż wieczorowy (1) Miałam okazję mieć zrobiony przez Panią Olę, wspaniały wieczorowy makijaż!... Agnieszka Zdecydowanie polecam!!! (2) Od dłuższego czasu nie mogłam zdecydować się na odwiedziny u fryzjera i... Asia polecam!!! (1) Bardzo sympatyczna i zdolna wizażystka!!! Szybko i trafnie podejmuje... Dagmara Z. makijaż (1) Pani Agnieszka przygotowała mnie do najważniejszej chwili w moim życiu.... Kasia Polecam (1) Z usług pani Beatki korzystałam dopiero dwa razy, ale bardzo gorąco polecam.... Ania Profesolanle podejście profesjonalny salon (1) Zdażyło mi się kilkakrotnie pójśc do fryzjera,niby do renomowanego salonu... Ania Fajnie, fajnie- ale... (1) Jestem stałą klientką 'Sun City', co świadczy samo o sobie, że nie jest... Magda