Czad na głowie!!!! :) (1) Jeśli potrzebujesz zostać dobrze i modnie ściętym odwieź ten salon, a... Seba Wspaniałe efekty :) (1) Korzystam z usług tego salonu już od kilku miesięcy. Efekty zdecydowanie... ID 4301 super !!! polecam wszystkim !! (1) Z usług Anetki skorzystałam (jak do tej pory) dwa razy . Po raz pierwszy... KASIA
Jak dla mnie rewelacja (1) Jestem mile zaskoczona Salonik bardzo przypadl mi go gustu Miła... Aneta Pozdrowienia dla Pana Legolanda (1) ... a kosiara dalej jedzie! incognito SCHUDŁAM!!! POLECAM!!! (1) Do Sentozy chodze od lipca! Cwicze na Vacu Power, wczesniej mialam okazje... Małgosia Świetny salon! (1) Korzystałam z usług tego salonu poraz pierwszy i musze przyznać, że byłam i... M. Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi oraz z efektów wykonywanych do tej... Joanna Jest OK! (1) Jestem klientką pani Kasi już od roku i jestem bardzo zadowolona z jej... Ola Super (1) Polecam salon każdej dbającej o siebie damie :) Ceny są ok, duża oferta i... Marta121 cudnie!!! (1) Pani manicurzystka wykonuje przecudne pazurki a french w jej wykonaniu to... joanna Totalna pomyłka (1) Fryzura- nie ma nic wspólnego z tą która chciałam, zbieg pielęgnacyjny nie... Monika dobry salon (1) Nie będę się dużo rozpisywała. Powiem krótko i konkretnie. Super salon!!!... Karolina Gorąco polecam (1) Zgadzam się z wszystkimi pozytywnymi opiniami dotyczącymi Studia Zdrowia i... Basia opinia (1) Jakieś 2 tygodnie temu robiła mi Pani rzęsy na ślub i już raz dziękowałam... Katarzyna serdecznie pozdrawiam !! (1) Miałam okazję kilkakrotnie korzystac z usług Pani Beatki i serdecznie polecam... tokio Nigdy w zyciu!!! (1) bylam pierwszy raz i nigdy tam nie wroce. Plakalam 2 dni po wizycie w/w... Bardzo niezadowolona To jakas pomylka! (1) Afromania to jakas pomylka! Niby na poczatku rozmowa, pytania, wymiana zdan,... wiolettamagdalena Najpierw zachwyt, potem powrót do rzeczywistości... (2) Z salonu wyszłam świetnie uczesana, byłam bardzo zadowolona z fryzury.... Magda JESTEM ZACHWYCONA!! (1) Witam serdecznie, wielokrotnie kożystałam z usług Pani Agnieszki, i byłam... Paulina