GRATULACJE!!!!!! (1) Postanowiłam napisać po raz pierwszy choć wiele razy korzystałam z usług w... Agata Zabłocka Pełne zadowolenie (1) Polecam salon NATA wszystkim kobietom. Jest tam miło i przytulnie. Panie w... Grażyna Salon jak oaza :) (1) Świetny salon!!! Bardzo miła atmosfera i spokój. Potrafię się w nim... Zuźka
Polecam (1) Jestem klientką p. Beaty od niedawna, ale jestem bardzo zadowolona. Paznokcie... Kasia U Mistrzyni :) (1) Znam Panią Monikę i jej możliwości bardzo dobrze. Jeśli ktoś by nie... Malwina DEPILACJA (1) polecam w 100 % zabiegi wykonywane sa profesjonalnie a efekt starcza na dlugo :) kasia polecam (1) Fajny salonik :) Dużo usług po niskich cenach. Przyjemny klimat i... Petra1 Styl i profesjonalizm! (1) Styl i profesjonalizm! Amenis DRAMAT (1) Na wejściu Pani kierownik salonu zrobiła awanture o 15 minut spoznienia. Juz... J.O. Super !!! :) (1) Salonów jest wiele ale na pewno nie takich jak ten. Według mnie trudno o... natasha Paula - opinia (1) Miło, profesjonalnie i co najważniejsze szybko, Polecam Paula Polecam!!! (1) Jestem stałym klientem tego salonu odkąd istnieje w tym miejscu. Uwazam, ze... Bardzo zadowolony klient - Rober Bądź piękna!!! (1) W salonie byłam w zeszłą sobotę. Pierwszy raz i... jak dla mnie rewelka :)... 3 SPRAWDŹ TEN SALON. POLECAM (1) W salonie byłam juz wiele razy. Polecam go bo jest naprawde tego wart.... MARTA 21 Idealnie (1) Jedyna spotkana przeze mnie stylistka paznokci, która robi to z pełnym... Agy poezja!!! =) (1) salon poleciała mi znajoma, skorzystałam i na pewno tam wrócę!!! mam ciężkie... eL. Rewelacyjnie (1) Salon znalazłam na portalu internetowym będąc na urlopie.Jestem bardzo... Marita Clain Zadowolona (1) Często zmieniam salony kosmetyczna ale w tym pozostane na dłużej.Jakość... Olka naprawdę super!!!! (1) Do pani Lucyny chodzę od wielu lat (do kolejnych miejsc, gdzie pracowała).... Magda CUSTOMER - opinia (1) I have used services several days ago. I am not satisfied , lack of... CUSTOMER