polecam (1) Byłam dziś pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona, miałam wrażenie że... zadowolona klientka REWELACJA (1) Jestem bardzo zadowolony z oferowanych usług. Przeważnie korzystam z... Karolina Salon na poziomie (1) Właściwie nie powinnam tego pisa, ponieważ do Agnieszki i tak trudno się... sylwia
Gorąco polecam, zwłaszcza na pierwszy raz (1) Przyszłam dziś, w sumie wczoraj, LEKKO zestresowana, ale wystarczyło... ikate Polecam Panią Paulinę!!! (1) Salon znalazłam przypadkiem... kto by się spodziewał.. w końcu gdyńskie... kaia Prawdziwy Tajski Masaż i Niezwykle Klimatyczne Miejsce!!! (1) Prawdziwy Masaż Tajski w Gdyni na mojej ulicy - często bywam w Tajlandii i... Dawid Cięcie suuuper (1) Polecam. Bardzo miła, profesjonalna, punktualna Pani. Cieniowanie... nata Mistrzyni Polski robi piękne zdobienia. (1) Była to moja 3-4 wizyta w salonie. Wszystkie wizyty były bardzo udane.... Jolka 99 POLECAM!!! (1) Polecam wszystkim potrzebującym. Miałam poważne problemy z kręgosłupem,... Irena polecam (1) Gabinet odwiedzam od prawie dwóch lat, początkowo leczyłam bóle pleców, potem... Marta Polecam (1) Korzystam z usług p.Beaty już kilka lat i ogólnie jestem zadowolona,zawsze... Ka Karolina - opinia (1) Ja chodzę od 2007r do Pani Agnieszki, która lada moment wraca po dłuższej... Karolina POLECAM! (1) Profesjonalne podejście, przy czym atmosfera miła i strach przed bólem znika... Karolina Dziękuję ... (1) Jestem wymagajacą osoba pod względem tego rodzaju usług i muszę stwierdzić... Anna W. Kasia - opinia (1) Jestem stałą klientką tego salonu, który cenię nie tylko za profesjonalizm... Kasia POLECAM!!! (1) Zaprosiłam siostry masażystki na wieczór panieński jako prezent dla przyszłej... KZ beata - opinia (1) polecam gorąco! piękne dłonie i pazurki w przystępnej cenie i bardzo... beata Zakład na 6!!! (1) nie bez przyczyny oceniłam Beatkę i jej działalność na 6. Jest to poprostu... Beata W PEŁNA PROFESKA ;] (1) Osobiście nie odwiedziłam jeszcze nowego salonu, ale jestem klientką p.... BlueWhiskey włosy (1) Z USŁUG PANI MONIKI KORZYSTAŁAM PO RAZ PIERWSZY JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.TA... EWA PRZYGOCKA