super (1) jako stala klientka jestem bardzo zadowolona ,a najbardziej z pani Kasi... G. rewelacja!!! (1) miałam problem z włoskami aby uzyskac odpowiedni kolor blondu wszyscy... klientka Każdy będzie zadowolony (1) Z salonem jestem związana od dłuższego czasu. U Pani Moniki bywam dość... Aurelia
Wzór dla innych salonów (1) Pierwszy raz by³am w salonie i uwa¿am ze jest to wzór dla innych... Klaudia1 Polecam :) (1) Jestem klientką p. Beaty od kilku lat i jestem bardzo zadowolona z jej usług.... magda warto (1) Bardzo miła i profesionalna obsługa. Po raz drugi korzystam z ich usług.... SYLWIA KRUSZEWSKA (1928) Monika - opinia (1) Z usług pani Moniki korzystałam dwukrotnie, efekt za każdym razem podobny -... Monika POLECAM (1) Obsługa rzuca na kolana:) Pełen profejonalizm! Czułam, że naprawde byłam w... Alicja ABSOLUTNY HIT! (1) Korzystałam już z wielu salonów kosmetycznych. Ten będzie na pewno moim... Anna Naprawdę fajne Spa (1) Przekonałam się o tym już kilkakrotnie. Niezależnie czy wzięłam usługę... Nina Piękne i naturalne paznokcie! Rewelacja! Dziękuję :-) (1) Z usług Pani Ani i Jej stylizacji paznokcia korzystam już ponad rok i nie... Emilia Super!!! (1) Aniu bardzo dziękuję, że pomogła mi Pani uwierzyć w siebie. Nasze spotkanie... Barbara Urodzona wizażystka! (1) Jestem bardzo zadowolona z makijażu. Ania dokładnie wie jak powinna wyglądać... Ewa Żaneta - opinia (1) Pani Ania jest osobą jak najbardziej kompetentną i godną polecenia. Zrobiła... Żaneta Dominika jak zwykle rewelacyjna! (1) Jak w temacie. Wizyty U Dominiki to prawdziwa przyjemność. Pozdrawiam... elle Filozofia (1) W masażu chodzi nie tylko o fizyczny relaks, ale o jego terapeutyczny wpływ... Mirek Małgocha - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa, fachowe doradztwo i świetnie zrobione fryzurki,... Małgocha Agata - opinia (1) Polecam wszystkim Paniom! Przemiła obsługa, duży wybór i szybka realizacja.... Agata POLECAM (1) Jestem bardzo mile zaskoczona,miła obsługa poprostu rewelacja i widać że... Magda Super salon! (1) Świetna obsługa - juz polecilam wszystkim swoim kolezankom! :) jusia