rewelacja!!! (1) Z masażu w tym salonie skorzystałam po raz pierwszy, ale już wiem, że zostanę... asik Anna - opinia (1) Od wielu lat chodzę na masaże do centrum, niezależnie od adresu. Dużo się... Anna profesjonalnie! (2) bardzo polecam usługi Pani Beatki. Chodzę systematycznie na paznokcie żelowe... Adrianna
Moja opinia (1) Osobiście ukończyłam kurs u Pani Aleksandry Matuszak i jestem bardzo... Adrianna Syposz (Redo) Pełen profesjonalizm !!! (1) Do "Twojej Chwili" wybrałam się ponieważ moja ulubiony gabinet został... Ela z Gdyni wierna klientka poleca (1) U Pani Moniki byłam pierwszy raz w 2005r. W przeciągu tych kilku lat... Sonia 32 PIĘKNIE!!! (1) Jako nowa klientka uważam że salon ma naprawde duże możliwości. Duze... Ewcia 03 SUPERRRRRRRRRRRR (1) Do gabinetu trafiłam z polecenia koleżanki i to najlepsze co moglo mnie... Anna Polecam... (1) W Atrium do p.Pauliny trafiłam przypadkowo. Jest bardzo miłą osóbką, która... Pani Monika k. - opinia (1) zdecydowanie odradzam, panie tam pracujące nie potrafią doradzić. Umawiałam... k. REWELACJA!! (1) jestem bardzo zadowolona z pobytu w salonie, korzystalam z wszystkich uslug i... Katarzyna Tatuaż (1) Cześć zrobiłem sobie kolejny tatuaż u Sławka jest super , polecam wszystkim .... Darek Jestem bardzo zadowolona:))) (1) Dzis miałam spotkanie z Elą Skoczeń. Jest to przesympatyczna osoba z dużym... Altea Zaduńska 100000% ZADOWOLENIA!!! (1) Nie ma co ukrywac ze jestem bardzo zadowolona!!! Pani Monika jest "wielka"... beatkaaa :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty zarówno u fryzjerki jak i kosmetyczki :)... :) Tragedia (2) Zniszczyla mi dwie sukienki, taka z niej krawcowa. Nigdy wiecej nie... Marta Prostactwo i brak kultury (1) Pomijając wychwalane pod niebiosa umiejętności pana Szymona, które w mojej... wisienka polecam (1) jestem bardzo zadowolona , dokładny pedicure - piętki że oh! pazurki śliczne... dorota Jestem bardzo zadowolona (1) Skorzystałam z usługi przedłużania włosów i jestem bardzo zadowolona - jakby... Ewa Magda - opinia (1) Ogolne wrazenia mam niesety zle :( zaczne od mycia glowy. moze akurat zle... Magda