Ciepło polecam (1) Pierwszy raz odwiedziłam salon na Rogaczewskiego. Pani kosmetyczka szybko... Aleksandra Monika - opinia (1) Już kilkakrotnie korzystałam z umiejętności Pani Agnieszki i nie zdażyło się,... Monika Polecam!!! (1) Panie bardzo sympatyczne. Służyły pomocą i dobrą radą. Jestem na prawdę... wiola21
REWELACJA = SATYSFAKCJA (1) Trafilam do wspanialego salonu, a wlasciwie do wspanialej fryzjerki, Pani... Joanna szczerze polecam (1) w salonie Le Cil przedłużyłam włosy, zrobiono mi piękne paznokcie i jestem... Cecylia EXTRA (1) korzystam z usług pani Iwony- paznokcie, pani Iwonka super babeczka robi... magda Są świetni :) (1) Naprawdę są świetni, Pani Dorota - pełen profesjonal, ostatnio byłam u Pana... Anka kosmetyki bioline w gdańsku (1) Kosmetyki bioline w gdansku! Gabinet znalazłam po marce biolaine ,... joanna Marksz coś się zmieniło (1) Korzystałam z usług tego salonu kilkakrotnie, zazwyczaj wychodząc albo bardzo... klientka Paznokcie żelowe (1) Miła obsłua, dokładność i duży wybór wzorów.Na pewno będę korzystać z usług... Pata DOSKONALA WSPOLPRACA (1) makijaz ktory wykonala Pani Elena byl dlugotrwaly,trafnie zostala dobrana... Marta WSPANIALY EFEKT PRACY PANI ELENY (1) skorzystalam z uslugi pani Eleny po raz pierwszy,ale na pewno nie... Marta poprostu robi to co lubi ;) (1) nic dodać nic ująć :) dobra fryzjerka którą można polecić, dziewczyna robi to... ana ZAWSZE ZADOWOLONA. POLE AM !!! (1) Jako stala klientka Pani Moniki moge smialo powiedziec ze kto odwiedzi salon... KAMILA 78 Fryzurka:) (1) Z usługi Pani Moniki skorzystałam po raz pierwszy i nie ostatni , jestem... Karolina z Gdyni Stylista (1) Polecam usługi wykonane przez panią Magdę.Swietny stylista,bardzo dobry... Anna MÓJ TATUAŻ PRZESZEDŁ MOJE OCZEKIWANIA:-) (1) TATUAŻ WYKONANY PRZEZ ADASIA PRZESZEDŁ MOJE OCZEKIWANIA----MÓJ "LEW" JEST... AŃDZIA Polecam (1) Byłam pierwszy raz w salonie Milenium i jestem bardzo zadowolona. Dziewczyny... justyna Po Raz Kolejny DZIĘKUJĘ !!! (1) ...za atmosferę, rady i cudowną fryzurkę bo nożyczki w rączkach właścicielki... Emi Uwaga !!! (1) W tym salonie sterylizacja narzędzi to jakaś pomyłka, narzedzia od pedicuru... oszukana