super salon !!! (1) Ja również jestem stałą klientką salonu,i zawsze wychodzę bardzo zadowolona... Ewka Bailine to gwarantowana poprawa samopoczucia (1) W trakcie zabiegu udało mi się zmniejszyć obwód bioder , "spłaszczyć" brzuch,... Małgorzata Lech (3152) profesjonalne podejście! (1) profesjonalne podejście! Nie są to puste słowa PR`u. Rafał jest najlepszym... Omar Sir Khan
ada81 - opinia (1) Generalnie dobre podejście do klienta, elastyczność w terminach, z jakości... ada81 Warto zaufać (1) Byłam u Pani Moniki po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni. Wcześniej... Paulina super! (1) Jestem stałą klientką pani Moniki, zarówno jeżeli chodzi o paznokcie, jak i... MadziaK Rewelacja! (1) Polecam wszystkim goraco! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, czysto i... Anka Natalia - opinia (1) Zapach i atmosfera miejsca bardzo mi odpowiada.. jest spokojnie i cicho a... Natalia masaże są rewelacyjne-polecam każdemu (1) Witam, podróżuję po całej Polsce(taką mam pracę) i korzystałam z zabiegów... Anna Odradzam (1) Miałam podobne doświadczenie co inne panie. Zapisałam się do właściciela a... Violetta POLECAM ! ! ! (1) Wykupiłam już drugi karnet w tym salonie i jestem bardzo zadowolona ponieważ... Ona39 Polecam (1) Jak do tej pory odbyłam kilka wizyt w salonie Bailine i jestem zadowolona z... ID 4302 Magda Moje ulubione studio fryzjerskie i niezastąpiona Pani Marta:) (1) Korzystam z usług tego zakładu od 2 lat. Już samo to świadczy, że musi być to... Natalia bardzo fajny gabinet (1) Byłam w tym gabinecie już kilka razy na rożnych zabiegach i uważam ze jest... finia Gorąco polecam! (1) Pani Alicja, właścicielka salonu, bardzo sympatyczna i komunikatywna osoba.... Marta poprostu syyyfff i nie miło... (1) byłem tam pierwszy i ostatni raz nie dość ,że obsłua jest nie sympatyczna to... Przemek polecam:) (1) Miła obsługa, fachowi fryzjerzy, świetna atmosfera. W szczególności polecam... Mary POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!! (1) Wszystkim, którzy szukają profesjonalizmu,kreatywności i miłej atmosfery. Joanna fryzura ślubna (1) W ostatni weekend sierpnia Pani Karolina czesała mnie do ślubu. Fryzura... Ula Stanowczo odradzam! (1) Z polecenia kolezanki, która ma ładnie obcięte włoski udałam się do tego... Paulina