makijaż okolicznościowy (1) Na makijaż zdecydowałam się pierwszy raz, mimo że z usług studia korzystałam... Emilia z Gdyni Gabi (1) Super- polecam wszystkim. Gabi od dziś już będę stała klientką (1) jestem dosc wymagajaca klientka tzn wiem czego oczekuje po swojej fryzurze i... EWA
gizmo - opinia (1) Dziś niestety byłam w tym salonie po raz pierwszy i ostatni. Pani Gabrysia od... gizmo REWELACJA!!!! (1) Jako biegacz miałem okazje być obsługiwany przez ekipę Dr Massage po 47 Biegu... Marix Re (1) Kochana przedmowczyni, zapewne kupilas pędzelek za mniej niż 30 zł, nie miej... Majka Miło i fachowo (1) Długotrwała praca przy biurku, mimo tego, że taki stary jeszcze nie jestem... Olek REWELACJA! (1) Nigdy nie chodziłam regularnie na masaże, wydawało mi sie ze zdrętwiały kark... Katarzyna z Gdyni Emila - opinia (1) Calkiem przypadkiem trafilam do Solarium Ibiza ale wiem ze napewno wroce tam... Emila Anna - opinia (1) Jakosc oferowanych uslug naprawde wysoka,rewelacyjna atmosfera,goraco polecam Anna Jestem bardzo zadowolona :) (1) Trafiłam do Alternative sugerując się pozytywnymi opiniami, jestem bardzo... Kasia Dobra robota! (1) Polecam robić tam dziarkę, jest tanio, miła obsługa, Krzychu daje radę! Z... RomeY Super salon (1) Korzystam z róznych usług w tym zakładzie od kilku lat i nie mogę powiedzieć... Ewa Polecam każdemu ten salon !!!!!!!!! (1) Kiedyś byłam klientką "bardzo znanego salonu" w Gdyni. W pewnym momencie... Mała Mi Kasia - opinia (1) Polecam fryzjerkę Panią Magdę!! Widać, że lubi to co robi, doradzi jak... Kasia Super salon (1) Każdemu polecam salon sukni ślubnych Grażyna. Sama znalazłam w nim suknię... Emilia Zawsze wychodze zadowolona (1) Chodzę do tego salonu średnio co trzy ,miesiące od dwóch lat i zawsze... Monika najlepszy salon fryzjerski w Trojmiescie (1) Polecam ten salon wszystkim kobietom mającym, tak jak ja dotychczas, tylko... Magda polecam (2) OGolnie klimat,sprzet,podejscie do klienta i ceny rewelacja,szkoda tylko,ze... kochanyptysiu Warto sprawdzić na sobie,nic dodac nic ująć (1) Mogę smiało polecić ten lokal,miła obsługa w normalny sposób podchodząca do... Piotr