Warto sprawdzić na sobie,nic dodac nic ująć (1) Mogę smiało polecić ten lokal,miła obsługa w normalny sposób podchodząca do... Piotr Pełen profesjonalizm oraz ogromny zkres usług (1) Jestem stałym klientem gabinetów masażu, ale to co mi zaoferowały gabinety Dr... Kaziu klijętka (1) witam serdecznie kożystałam z usług tego zakładupierwszy raz a to też dla... klijętka
motylek (1) Motylek najpierw narysowany przez Pana Adama na kartce,potem został wręcz... Basia Gorąco polecam! (1) Pełen profesjonalizm świadczonych usług! Polecam obydwie Panie! Dzięki Kasi... Kasia profesjonalny salon (1) Korzystałam z usług salonu kilkakrotnie - mam obrzęki limfatyczne nóg i... basia cudowne oblicze żony (1) Witam wszystkich. Panią Aleksandrę poznałem przez kolegę. Przygotowała... Wiktor SUPER METAMORFOZA (1) Chciałabym serdecznie podziękować za profesjonalne doradztwo, wspólne zakupy... aleksa Monika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi. Miałam mikrodermabrazję z... Monika Wszystko super z jednym małym szczegółem... (1) Łózka i lampy naprawdę bardzo dobre, wystrój i klimat rewelacja, pani... Maja kinga - opinia (1) miła obsługa na luzie, widać że znają się na rzeczy. jestem nieprawdopodobnie... kinga rewelacja :) (1) Profesjonalne podejście do klienta, miły personel, porządnie robione tatuaże... skorpka Jakośc usłgug (1) Nie rozumiem, jak można za dopełnianie paznokci akrylowych- frencz skasować... Karolina P. Stanowczo odradzam! brak cennika, nie umiejętność koloryzacji i wieczne wciskanie szamponika albo odżywki! (1) Z usług pani Małgosi korzystałam już od 4 lat, ale w ostatnim czasie (od... klientka Masaż (1) Byłem na masażu. Plecy przestały boleć. Godzina zleciała jak kwadrans. Jutro... Radek Super obsługa (1) Bardzo często przychodzę do tego salonu, gdyż jest bardzo dobrze wyposażony w... Ola bardzo sympatycznie (1) Korzystam ze wszytkich uslug, zarowno stylizacji paznokcia, jak i wlosow, a... natalia nie polecam (1) Co mi po tym że miła atmosfera, włosy źle pomalowane. - blond za jasny,... asia Fantastycznie! (1) Witam, kożystam z oferty salonu regularnie. I jestem bardzo zadowolona... Asia Tak sobie... (1) Spodziewałam się czegoś więcej.Włosy po wyjściu z salonu były zrobione... Maria