szkoda czasu. (1) Mały wybór sukien, wieczorowych zero, dodatków mało. kilka sukien na... daria super! (1) Wyierałam swoją suknię slubną na lub który odbył sie w kwietniu. Weszłam tam... Kamila JESTEM ZA I POLECAM INNYM (1) Pierwsze takie studio, które w stu procentach spełniło moje oczekiwania.... Usatysfakcjonowana klientka
Mega zadowolenie (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przedłużania paznokci przez panią... Dorota polecam wszystkim (1) polecam wszystkim szukającym profesjonalizmu za przystępną cenę. Salon ten... Dominika Kreft MIŁA ATMOSFERA PROFESJONALNA OBSŁUGA (1) Jestem stałą klientką salonu LeCil. Od dawna korzystam z usług Pani Celiny.... EWA REWELACJA !!!!! (1) Jeśli chodzi o tatuaż wykonany jest perfekcyjnie robil go Adam uwazam że to... karolina ok, polecam (1) Wszystko w porządku, może dlatego ze pierwszy raz :-) Ale pełen... Piotr Świetne miejsce w centrum (1) Bardzo sympatyczne i przytulne miejsce. Faktycznie jedyne miejsce w głośnym... Sebastian Omijajcie ten sklep z daleka (1) Sklep nie wywiązał się z zamówienia na szycie garnituru. Beata Po raz pierwszy i nie raz ostatni (1) Wczoraj byłam po raz pierwszy w salonie, jestem bardzo zadowolona z obsługi.... marta fach w reku, ale kiepsko ze zrozumieniem prostych słow (1) Byłam u Pani Marty, która była bardzo miła, uśmiechnięta, zyczliwa, cały czas... Ania Monia - opinia (1) Bardzo polecam wszystkim ten zakład,Magda jest super fryzjerką i super... Monia Profesjonalnie (1) Oddałam do przerobienia dość nietypową sukienkę wieczorową, ale pani krawcowa... Ania jak najbardziej polecam!! (1) Mieszkam w Warszawie i szczerze powiem, że nie jestem zadowolona z tutejszych... Olcia POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Czytając opinię poniżej, po prostu się zbulwersowałam! Sądzę, że dodała ją po... ZADOWOLONA STAŁA KLIENTKA POLECAM (1) Jestem stałą klientką od ponad dwóch lat, polcem wszystkim, profesjonalna i... Sylwiątko SALON GODNY POLECENIA (1) KORZYSTAM KILKA MIESIĘCY Z RÓŻNYCH I WIELU ZABIEGÓW, STRACIŁAM KILKA... KASIA solarium - stojące (1) od kilku lat jestem zwolenniczką "łóżek pionowych", nie tylko ze względów... gonia upięcie (1) Przejdę od razu do rzeczy poprosiłam p. Anię (podczas rozm tel prosilam o... rozczarowana klientka