Polecam, ale... (1) ... wszystko zależy na kogo z obsługi traficie. Wysoka blondynka jest... Karolina Moja opinia (1) Cudowna osobowość Pani Agnieszki umila czas spedzony na upiekszaniu swoich... Marloon SUUUPER!!! (1) Łukasz jesteś mistrzem tatuażu!!! Atmosfera super, do tego pełen... GosiaBiedronka
Naprewde super (1) Jedyny fryzjer gdzie moge usiasc i powiedziec: tnij. mam pelne zaufanie. Polecam Marecki Polecam (1) Profesjonalnie,miło i sympatycznie.Zawsze byłam zadowolona,a włosy odżyły po... Basia przed ślubem nie polecam! (1) Mimo, że na czesanie byłam umówiona ok. m-ca wcześniej, był problem z... awier Negatyw. (1) A ja niestety nie jestem zadowolony. alicja87655 Polecam salon!!!!!!!!!!!!!! (1) Salon polecila mi kolezana z pracy farbowala sobie wlosy i strzygla sie u... Zadowolona kientka Jupi ;** (1) zaczęło się od Guinot.. Potem chciałam zobaczyć jak wygląda, jaki jest... K@milaa Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo lubię zmieniać swoją fryzurę, ale często zmieniałam też salony, bo nie... Agata POLECAM ;) (1) Przemiła atmosfera, profesjonalna obsługa. Zdrowo i relaksująco ;> Banan JESTEM WYMAGAJĄCA I MARUDNA (1) Ale z tego salony jestem bardzo zadowolona.Byłam już 2 razy i raz moja... Adriana SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM BIUŚCIASTYM PANIOM (2) Ceny porównywalne z cenami w sklepach internetowych z bielizną PANACHE,... lenka super salon !!!! (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa, byłam bardzo zadowolona, kosmetyka,... Ania Dla lubiących pozytywne zmiany (1) Stawiam na męskie talenty: warto poczekać na spotkanie z szefem!! Nie z... jomi zdecydowanie polecam (1) wykonałam u Pani Marity makijaż wieczorowy- smoky eyes- nie wierzę własnym... Karolina Super to mało powiedziane (1) Pełen profesjonalizm Podziwiam cierpliwość, dokładność do tego przemiły... Kamińska Halina Gorąco polecam! (1) Odwiedziłam City Day pa już kilkakrotnie i gorąco polecam! Jet to miejsce... Izabela storczyńska POLECAM :D (1) Najlepsze jakie widziałem!!!!! musisz to zobaczyc!!!! :) Paweł Bożena - opinia (1) Przedłużałam w tym salonie rzęsy kilka razy. Usługa wykonana fachowo a przy... Bożena