Polecam (1) Bardzo miła obsługa, duży wybór sukien i naprawdę niskie ceny. Polecam gorąco! bieniek82 Serdecznie Polecam!!!!!! (1) Rewelacyjne podejscie do klienta, przemila atmosfera i oszalamiajacy efekt... Ania G Goraco polecam! (1) Witam wszystkich, ktorzy zastanawiaja sie czy i gdzie zdecydowac sie na... Aneta
traktuj innych tak,jak sam chciałbyś być traktowany;) (1) Jest to jedna z moich dewiz życiowych i mogę po wizycie w salonie Tomasza... Agnieszka Polecam! (1) Salon jest bardzo nowoczesny. Wrażenie robi przestrzenne wnętrze i bogate... Ada Certyfikat z wizażu... (1) W czerwcu tego roku zrobiłam kurs wizażu u Pani Anny Biel... Bardzo polecam... Ewa :) PERFEKCJA W KAŻDYM CALU (1) Dzisiaj robiłem sobie tatoo taką fajną czachę narysowaną przez Adama.... kudłaty polecam (1) Podczas urlopu, mieszkałam w akademiku, w którym mieści się solarium. Muszę... Kasia Wybredna ale wyszłam zadowolona (1) Dziwią mnie te komentarze na dole negatywne. Sama jestem wybredna, i nie... blondi Najlepszy salon!! (1) Pani Celina jest profesjonalistką... po zabiegu przedłużania rzęs nie da sie... Emili ;] (1) Ja robiłam sobie w studiu kolczyk w języku , i super było:P Nic nie czułam... Asia farbowanie (1) Miła pani fryzjerka potrafi doradzić i podpowiedzieć jaki odcien wybrać oraz... Anita Lepiej niż panna młoda :) (1) Pani która mnie malowała, umalowała mnie tak, że większość moich znajomych... Barbaritka fatalnie (1) kierując sie opiniami wybrałam sie do salonu na pedicure. moim zdaniem jak... edi TAK (1) Obawiałam się przedłużać włosy w "nowym" dla mnie miejscu - zupełnie... Maria świetnie! (1) od wielu wielu lat miałam problemy z cerą. Mam skłonność do trądziku co... Paulina BARDZO JESTEM ZADOWOLONA (2) Bardzo jestem zadowolona. Dostałam zaproszenie na darmowy zabieg próbny i... Mika a ja polecam Panią Brygidę i Justynę (1) miła i szybka obsługa, i nigdy nie było niespodzianek z kolorem lub... d coś niesamowitego (1) Naprawdę polecam masaż p. Kasia jest rewelacyjna i bardzo profesjonalna. 1,5... Marta tylko do Pana Roberta!!! (1) po raz kolejny korzystałam z usług salonu i jak zawsze jestem zadowolona. Pan... emi