Hawana we Wrzeszczu (1) Witam, jestem stałą klientką starej Hawany we wrzeszczu i nigdy nie miałam... Madzia super (1) Z usług pani Moniki skorzystałam po raz pierwszy i się nie zawiodłam:) Pani... Jola Ć. wow (1) po raz pierwszy skorzystalam z masazu miodowego calego ciala i naprawde... Ajusik :*
ZACHWYCONA!!! (1) Od 6 lat nosze akryl na paznokciach. Ze względów zawodowych dużo podróżuje... Ania super (1) Wczoraj miałam przyjemność być w salonie fryzjerskim Szymona Niemczyńskiego.... Anna ....????!!!!! (2) ...z polecenia znajomej, korzystam z różnych gabinetów tego typy , zawsze... Piotr Polecam (1) Robiłam dziś manicure - Pani Kamila bardzo sympatyczna, dokładna, french... Ula Warto! (1) Na prawdę warto - czysto, miła obsługa, przystępne ceny. Pełen profesjonalizm! Patrycja profesjonalizm w najwyższej formie! (1) Pani Marita jest niezwykle utalentowaną i profesjonalną wizażystką. Potrafi... Agnieszka Pęcak :) (1) Jestem bardzo zadowolona, miła obsługa. Bardzo polecam ! :) Pani udzieliła mi... ati porazka (1) Szkoda słów. pól roku zapuszczane włosy zostały obcięte w coś, co mnie samą... Kinga.P kacholec - opinia (1) Piekne modele sukien,duzy wybor nietypowych kreacji na ten jedyny dzien.... kacholec Super (1) Jestem bardzo zadowolony, obsluga sprawna, atmosfera fantastyczna, obsluga... xxx Profesjonalizm!!!! (1) Koleżanka poleciła mi gabinet i jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła i... Magda FRYZURA ŚLUBNA (2) Mimo krótkich i niezbyt gęstych włosów Pani Monice udało się wyczarować... Gosia To jest to!!!!!!!! (1) Z usług od dłuższego czasu korzystam ja i moja córka. Obie jesteśmy... Marzena REWELACJA (1) świetna obsługa!!!Pani Agnieszka jest super fryzjerką i potrafi wyczarować... zadowolona klientka niezadowolona (1) paznokcie jak parówki, do tego po kilku dniach się zaczęły zapowietrzać i... niezadowolona Polecam w 100% Jest mistrzem w swojej dziedzinie !!!!! (1) Witam Jeszcze nigdy nie spotkałam sie z tak rzetelną i dokładną osoba , która... Karolina Petarda (1) Już nikt mnie nie namówi na inne studio oferujące tatuaże i kolczyki. Trzy... Pawcio