Pani Małgosia (1) Pani Małgosia zrobiła mi upięcie oryginalne i kreatywne,dopasowane do okazji... Asia naprawde warto sie tu wybrac:) (1) sukienka przesliczna, zachwycila nie tylko mnie, ale i gosci:) pani Grazyna... Anna Maciek jesteś super!!! (1) Długo szukałam dobrego fryzjera aż w końcu przeczytałam na jakimś forum o... ania
POLECAM!!! (1) Polecam gorąco wszystkim salon Ibiza,miła i profesjonalna obsługa,super łóżka... Ala Super! (1) Lampy świetnie opalaja. Poszłam na najmocniejsze łóżko na 10 min, 2 min... ewa zadowolona klientka:) - opinia (2) korzystalam z uslug salonu fryzjersko-kosmetycznego Wenus i jestem pod... zadowolona klientka:) świetny salon (1) profesjonalna praca (kolczyk), bardzo miłe podejście do klienta,jak... latras jak zawsze zadowolona (1) Z usług tego salonu i talentu Pani Marioli korzystałam już kilka razy i... Katie Jestem zadowolona (1) Poleciła mi ten sklep koleżanka, która wychowała w tej firmie dwoje dzieci.... Irenka POLECAMY ! (1) opinie nie kłamią ! zdecydowanie jedno z najlepszych (jeżeli nie najlepsze)... k&m JESTEM ZACHWYCONA!! Gorąco polecam wszystkim ! (1) Byłam dwa razy w Tajlandii i bardzo często korzystałam tam z usług masażu.... Maria Kuncewicz fantastic (1) Super salon oraz chłopacy. była 1 raz bo poleciła mi salon moja ciocia która... Katrina POLIGON NA TWARZY !!!!!! (1) Korzystałem z usług Salonu kosmetycznego Spaameed 23.07.09.. Na początku... Adrian Szczerze polecam (1) Szczerze polecam zabiegi w aurum- profesjonalny sprzęt, przede wszystkim... anna Gorąco polecam! (1) Witam serdecznie wszystkich poszukujących nowej drogi życia i marzących o... Marita POD WRAZENIEM :):):):):):):):)):) (1) U P.MADZI BYŁAM UMOWIONA NA FRYZURKE ŚLUBNA A U P.ANETKI MAKIJAŻ ...... DIANA WISNIEWSKA Rewelacja!!! (1) Jestem bardzo zadowolona nie tylko z profesjonalnej obsługi personelu ale... Kasia H. właśnie takiego miejsca szukałam!!! (1) Niesamowite, że w samym centrum Gdańska a zarazem na uboczu:) zalazłam... Bożena K.W. - opinia (1) W usówaniu wrastajacych paznokci jest b. dobry. Polecam. K.W. fryzurka (1) Bardzo ladnie mi doposowali fryzurke do twarzy jestem bardzo zadowolona z ich... Alex