ok (1) bardzo fajne studio. Chłopacy bardzo mili. Czysto. Sterylnie. W ocernianym... 858585 Zdecydowanie miejsce, które warto odwiedzić (1) To nie będzie kolejna opinia, w której umieszcza się frazę 'polecam,... A. Fajna hurtownia (1) Troche przesada z tą krytyką....jestem dość długo klientką akpolu i nie mam... Kasia
anna_225 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z rzes,sa naturalne i delikatne,wlasnie o taki efekt... anna_225 Polecam! (2) Jestem klientką salonu na Wielkim Kacku, strzyże mnie p. Ola i jestem bardzo... Monika Raj na Ziemi (1) Jedyne miejsce,w którym zapominam o wszystkim...Wychodząc czuję się... aDa kolejny pozytyw (1) Wiedziona dobrymi opiniami nt Afromagii, postanowiłam przekonać się na... kobietka Zawsze polecam (1) Panie Adrianie- to co Pan opisuje to naturalna konsekwencja oczyszczania.... Ewelina VG (1) Jestem zachwycona zarówno jakością usług świadczonych w tym studiu, jak też... Violetta Grudzińska rewelacja, (1) korzystalam z peelingu kawitacyjnego, mikrodermabrazji, pedicure, manicure,... kasia najlepszy fryzjer w trójmieście (1) jedyny minus to zakaz wjazdu na ogarną, ale można zostawić auto przy NBP i... tajemnica stylistka paznokci Kasia czyni cuda i to w błyskawicznym tempie (1) Z przedłużania paznokci korzystam od lat. Ktoś polecił mi p. Kasię z tego... Wiesława szybki efekt (1) Korzystam z urządzeń regularnie. Widoczny efekt - 4 cm w pasie mniej:) Polecam zadowolona polecam wszystkim ten salon (1) polecam wszystkim ten salon naprawde rewelacja, fryzurke mam super kati polecam!! (1) świetny wybór sukienek :) marki są faktycznie angielskie i to te z... karolina zadowolona klientka:) (1) Z usług w gabinecie korzystam regularnie.Jestem bardzo zadowolona z... Wiola zmarszczek coraz mniej :) (1) póki co miałam 4 zabiegi radiofrekwencji, a efekty już niepodważalne,... Elżbieta F. Rewelka ^^ (1) Pierwszy tatuaż, choć nie duży i prosty, to dał mi wiele radości, zwłaszcza,... Verd super masaż i obsługa (1) super masaż i obsługa klient Super fryzjerka!!!! (1) Bardzo polecam wszystkim Pania Milenke, osoba dosc mloda ale z wielkim... Karol