lux! (1) Trochę czasu temu robiłam tam kolczyk w jęzorku. Ogólna ocena na wielki "+"... Gagi Polecam! (1) Byłam dzisiaj u p. Pawła - nowego fryzjera w salonie. Nie miałam pomysłu,... Kamila Świetnie jak zawsze (1) Z usług Pani Moniki z początku korzystałam tylko ja , teraz rowniez mąż i syn... Ania Śpiewak
Rewelacja (1) Studio najlepsze w mieście. Przesympatyczna atmosfera, pełen profesjonalizm.... Mała Masakra (1) Stanowczo odradzam ten obiekt. Byłam tam parę miesięcy temu, zainteresowana... Mała Polecam innym! (1) Od pewnego czasu jestem stała klientką Pani Kasi a ogólnie paznokcie robię... Marta do mieszkańców Trójmiasta :) (1) byliśmy na urlopie w Gdańsku, a że pogoda na początku lipca! nie sprzyjała... Ala 100% - vol2 (1) Po raz kolejny mogłem przekonać się ,że Saveetat to miejsce ,w którym... Dawid A. Polecam (1) Polecam makijaż permanentny, ja jestem bardzo zadowolona. Poleciła mi go... Ati ZAKOCZONA (2) Tak to znowu ja :) i wieeelki plus dla Was :) czytam różne opinie i widze jak... zaskoczona do Pani Zawiedzionej... (1) przykro mi ,ze jest Pani nie zadowolona.jesli jest Pani jeszcze zain... agnieszka kulesza Pełen profesjonalizm (1) Mimo małego nieporozumienia (nie zapisano mnie w kalendarzu Pana Romana - z... Ewelina To jest TO!!! (2) Jestem pod wrażeniem jak przyjemny może być masaż. Chodziłem do wielu takich... ŁUKI Cudowne dłonie (1) Z uwagi na moje dolegliwości kręgosłupa,często korzystam z usług tego salonu.... Iwona wrócę tam !!! (1) Byłam po raz pierwszy. Z mężem byliśmy zmęczeni po podróży, spontaniczna... Maria Wieczór Panieński (1) Mój wieczór panieński rozpoczęłam od wizyty z salonie masażu tajskiego z... Judyta REWELACJA!!!!!!!! (1) Pełen profrsjonalizm i niezwykle miła obsługa. Jesteśmy stały klientkami pana... Wielbicielki talentu pana Krzysz paznokcie tylko u IZY (1) paznokcie robi najlepsze IZA- sa rewelacyjne, wygladaja jak naturalne, trwale... anna Rewelacyjne paznokcie (1) Zdecydowanie polecam studio paznokcia. Usługa profesjonalna za przystępną... Anna wiktoria - opinia (1) jestem czesta klientka i jestem bardzo zadowolona z gabinetu. wychodze z... wiktoria