zdecydowanie polecam:) (1) jestem stala klientka pani Magdy i nadal nia bede.nigdy mnie nie zawiodla w... ewelina polecam (1) Witam, jestem stałą klientką Ani (manicure i pedicure) i nigdy nie wyszłam z... Alina Polecam !!! (1) Super sprawa, kolesie znają się na rzeczy !!! pełen profesjonalizm Polecam... Nookie
ok (1) to najlepszy salon w trójmieście! ala rewelacja (1) polecam ten salon wszystkim. to fajne miejsce, super uslugi, profesjonalna... ola emi - opinia (1) solarium jest bardzo dobre.luzka bardzo nowoczesne,personel super mily.nic... emi Zadowolona! ;D (1) Jestem bardzo zadowolona! Pełen profesjonalizm,bardzo sympatyczna... Caroline mega pozytyw!! (1) załamana poszukiwaniami krawcowej, trafiłam do Kaszmiru:D i nie żałuję:)... Ewi Mistrzostwo świata (1) Właśnie wróciłam od Radka. Pierwszy fryzjer, który mnie zrozumiał. Trafne... Iza Zdecydowanie polecam ! (1) Trafiłam po raz pierwszy do p. Romana - to jest trzeci fryzjer, który podjął... lunap Naprawdę warto!!! (1) Wspaniały klimat,mozna sie poczuć jak w domu.a podczas masażu prawie się... Anna Gabinet GAJA (1) Gorąco polecam ! Bardzo MIŁA i PROFESJONALNA obsługa, z każdej wizyty... Kaśka Szok!!! (1) jak napisane...otwarcie sklepu jest od godz. 12.00,wiec czekalam specjalnie... Sylwia super zakład!!! (1) Polecam wszystkim skorzystanie z usług tego zakladu. Otrzymałam bardzo... AleWoj REWELACJA!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z fryzury, pierwszy raz tyle osób powiedziało mi, że... sikorka Niezadowolona. (1) Po przeczytaniu tych dobrych opini byłam bardzo zaskoczona. Fakt,ze ilość... Basia depilacja (1) Skorzystałam w Afromagii z depilacji. Salon nie wyróżnia się wystrojem.... Basia super - jak zawsze (1) DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM. Przed ślubem zgłosiłam się do tej Kliniki i bardzo się... Angelika Mrowińska tragedia... (2) Byłam dziś pierwszy raz w solarium sugerując się opiniami z tej strony.... dagmara satysfakcja zagwarantowana (1) Jestem klientką tego salonu od początku jego powstania. Prowadzi go dwoje... Lidia Witkowska