Natalia - opinia (1) Jestem w pełni zadowolona z wykonywanych przez Panią Basie usług. Paznokcie... Natalia Gorąco polecam - witek (1) Długo szukałem osoby, która będzie potrafiła mi pomóc wykaraskać się z... witek Perfekcja w każdym calu :) (1) Kompetencja oraz zaangażowanie no i duża fachowość w wykonywanie zabiegów :)... Maciej Bielawski
Zadowolone 4 klijentki z Gdańska (1) Pasemka rewelacyjne,zarowno u mnie jak i u kolezanki,strzyzenie perfekcyjne,... Basia Dąbrowska Bardzo NIE POLECAM !!! (1) Postanowiłem skorzystać dziś z usług firmy Welkom, umówiłem się na godzinę... Hubert Rewelacja (1) Obsługa i klimat super. Pani bardzo miła i uprzejma. Jeszcze w żadnym salonie... Wiola oby takich szkol jak najwiecej (1) Polecam wszystkim szukającym mozliwosci rozwoju, jak i dalszego... adrianna absurd (1) nie wiem oco chodzi tej pani ponizej ale to chyba jakis absurd ja jestem... natasza poprawnie (2) salon poprawny choć z oimi trudnymi włosami sobie nie poradzono. liczy lam na... Dorota Kosmetyczka - beznadziejna!!!!!!!!!!!!! (1) Kosmetyczka-Beznadziejna!! Wybrałam się do kosmetyczki p. Marty po raz... A. Sympatycznie (1) Dobre jakosciowo rzeczy w fajnej cenie. Miła i kompetentna obsługa i jeszcze... Stała klientka Wspomógł po udarze (1) Polecam Pana Marcina. Mąż po udarze znów moze wykonywać podstawowe czynności.... Dorota Rewelacja! (1) Mam przyjemność napisać kilka dobrych słów o tym salonie. Kosmetyczka -... M.T. Polecam (1) Jedno z najlepszych solariów w jakich byłam. Bardzo czysto i estetycznie.... miki Nie polecam (1) Na wizytę musiałam umówić się z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Po przybyciu... Lena Jedyny w swoim rodzaju! (1) Rewelacyjny salon! Polecam wszystkim. Fachowi styliści! Super luźna... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Zupełnie nie znając Trójmiasta musiałam znaleźć fryzjera, który zrobiłby mi... Dominika BEZ REWELACJI (1) JA NIESTETY SIĘ ROZCZAROWAŁAM, ZAPŁACIŁAM SPORO A FRYZURA MI SIĘ NIE PODOBA.... POZDRAWIAM fryzura ślubna (1) Bylam kilka razy u Pana romana i zawsze wyszlam bardzo zadowolona!Tym razem... Sandra Jestem zawsze zadowolona (1) Jestem stałą klientka Afromagi.Moimi włosami zawsze zajmuje się Pan... Karolina