kosmetyczka p. marta (1) korzystałam z usług pani marty kilka razy (depilacjia i oczyszczanie... Karolina Wszystko super (1) Obsługa świeta, pani któa mnie depliowała zrobiła to bardzo fachowo przez co... Misha Jezeli Panstwo chcą się zrelaksować i poczuc obsluzonym bardzo profesjonalnie zapraszam do Pani Małgosi (1) Pani iMałgosia jest niezwykle ciepła i milą osoba, ma wspaniałe pomysły,... Agnieszka Sz. z Gdyni
:) (1) Jestem zachwycona ! Atmosferą i spontanicznością ! Gorąco polecam, usługi... Paulina raczej nie polecam... (1) Skorzystałam z usług fryzjerskich dwa razy, strzygła mnie pani Ewa. Za... Monika Gorąco polecam GAJĘ (1) Rewelacyjna obsługa, wspaniały relaks, profesjonalne i efektowne... Marta Wielkie dzięki (1) Poleciła mi Pana Krzysztofa zaczepiona przypadkiem Pani która miała cudo na... Marta Kotanowska Polecam :) (1) Wykonanie tatuażu bardzo profesjonalne, bardzo dobre wykończenie jeżeli... Adam (anioł celtycki) Super! (1) Świetny pomysł na nazwę retro atelier, ciekawy i miły dla oka wystrój, ale... Monika bardzo miła obsługa (1) fajnie czułam się w salonie panie bardzo miłe dobrały mi odpowiednią sukienkę... ms ile kosztował was ultracontour?? (1) Hej dziewczyny:) Powiedzcie mi coś na temat cen w tym salonie. Ile... amarena21 P. Anitka-wspaniała kosmetyczka!! (1) Jestem stałą klientką Pani Anitki i jest to osoba która posiada... KrulovaArletka Fryzurka ślubna (1) Jestem bardzo zadowolona z próbnej fryzurki slubnej. Monika mi dobrała według... Kasia joannag (1) Jestem niemile zdziwiona czytajac negatywne opinie (moze to zazdrosna... joannag jak najbardziej za !!!!!!! (2) witam, znam gabinet Pani Izy od dłuższego czasu, zaczęłam sporadycznie od... Ania - Oksywie Szczerze polecam (2) Do skorzystania z usług Pani Izabeli namówiła mnie koleżanka, ale to tylko za... Karolina Polecam wszystkim :) (1) Z usług fryzjerskich salonu skorzystałam już drugi raz i na pewno tam wrócę.... Ewelina Dziwna atmosfera (1) Na fotelu przesiedziałam z półtorej godziny i fryzjerka nie odezwała się do... lunap Bez rewelacji (2) Trafiłam do fryzjera z polecenia sąsiadki.Muszę stwierdzić że jestem... zawiedziona Polecam, ale... (1) Super łóżka, przystępne ceny, ale obsługa nie za bardzo. Pani blondynka ok,... Aga