masakra (1) Nie wiem od czego zacząć,tyle mam zastrzeżeń.Ogólnie jestem załamana.Pani... aga ok (1) Byłam 3x, w dwóch przypadkach byłam super zadowolona, w jednym było bardzo... anja napewno wroce! (1) skorzystalam z uslugi w kwietniu, zachecona opiniami z portalu i absolutnie... maggie
Bardzo zadowolona (1) Cieszę się, że trafiłam do tego salonu. Świetne ścięcie i kolor a do tego... Iza Gorąco polecam (1) Myślałam, że poszukiwania sukni ślubnej to będzie jakaś udręka. Oglądałam... Agnieszka tylko MACIEK!!!!:) (1) Polecam salon i Pana Maćka!zawsze wychodzę super ścięta i baaaaaaardzo... monika mezoterapia (1) Witam , Skorzystałam z tego zabiegu trzy razy a już jest zauważalna... Ania masaże przynoszą efekt (1) Korzystałam z masaży u pana Marcina. Masaże przyniosły zamierzony efekt.... Dorota Coś na poprawę humoru :) (1) Już kilka razy korzystałam z usług tego salonu, i za każdym razem wychodziłam... Marina salon z klasą (1) witam wszystkich:) chciałabym z Państwem podzielic się swoją opinią na temat... marzena janiak Polecam (1) Monika jest przemiła i otwarta na sugestie. Ze zdjęcia wyczarowała SUPER... Daria PORAŻKA :((( (1) W salonie byłam tydzień temu, długo zastanawiałam się czy dodać swoją... Zawiedziona Rewelacyjnie... (1) Przeniosłam się do tego solarium z innego na Zaspie, które zlikwidowano i... Beata. Polecam ! (1) Do Pani Magdy trafiłam przypadkiem i bardzo się z tego cieszę,wykonane... Meg Super-polecam (1) Fantastyczne Panie zrobią z tobą co zechcesz w miłej atmosferze. Marzena OK (1) Również polecam panią Elę, bardzo ładnie zmieniła mi image :) atmosfera... oliska polecam (1) Witam! jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu Pani Basi która ma... Maria NAPRAWDE WARTO! (1) Jestem klientką Basi już od dawna, nawet namówiłam mamę aby sobie przedłużyła... Agata REWELACJA!!! (1) Dziś Krzysiek zrobił mi piękny tatuaż na stopie i jestem bardzo zadowolona.... xxx Rewelacja (1) Dwa lata temu szukalam dobrego fryzjera w Gdańsku, trafilam do Studia Szymon.... kasia