Nowa fryzjerka-chron nas Panie przed nia (1) Witam, od jakiegos czasu jestem klientka Ramony a dokladnie pani Żanety-jest... Anna Ocena pozytywna (1) Wpadłam tam w sumie przez moją dobra koleżankę, które mnie tam zaciągnęła i... Natalia Polecam (1) Jestem stałą fryzjerką tego zakładu fryzjerskiego od 4 lat. Strzygę się... Marta
SUPER RZESY! (2) WARTO BYLO PRZYJECHAC DO SALONU ABY UZYSKAC TAK ZNIEWALAJACY EFEKT ! CHODZE... MMM Jestem mega zadowolona (1) Przyszłam do tego saloniku po ratunek. Miałam już zrobione paznokcie, które... Ania JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi.Polecam wszystkim szukającym fryzjera.Pani... Marzena oczywiście polecam! (1) Jestem klientką pana Szymona od roku i jestem bardzo zadowolona. Ma... Butterflyy nie polecam!!!! (1) zachęcona strona www tego zakładu i tym że doradzają, miła obsługa itd... Ewi żeby tak wszedzie... (1) Przemiła,kulturalna, w pełni profesjonalna obsługa i doradztwo, naprawdę... zadowolona klientka Polecam (1) Łużka bardzo dobre, obsługa również - poza jedną nową młodą panią. ceny... dekon zcesanie ślubne (1) po nieudanych poszukiwaniach kogoś, któ przygotuje me włosy na dzień tk ważny... Moni braki, braki... (1) brak kreatywności, brak poczucia stylu i wyposażenia salonu także brak. nie... Ewa Z. Intensywna szkoła makijażu (1) Od 10czerwca jestem dyplomowaną wizażystką.Szkołę ukończyłam pod kierunkiem... Lilla Józefowicz zgadza się (1) to prawda, to bardzo dobrzy fryzjerzy. jestem starszą osobą, zawsze mogę... władysława STRZYŻENIE MĘSKIE... (1) .... SKORZYSTAJ , ZOBACZ, PRZEKONAJ SIĘ... :)) JA CHODZĘ TAM ...NAŚCIE... DAREK PODLASEK OK! (1) Obsługa ok, studio malutkie ale z klimatem, czysto przyjemnie, urządzenia... Naomi kurs wizażu (1) odbyłam kurs wizazu polecam jak najbardziej...... bardzo miła... hania POLECAM ZA FACHOWOŚĆ I PROFESJONALIZM (1) Do Pani Basi trafiłam całkiem przypadkowo. Jest to przemiła osoba, która... Marta Polecam! (1) Z okazji Dnia Matki zabrałam moją mamę do Afromagii na seans masażu. Dzięki... Agnieszka PAZNOKCIE JAK MARZENIE (1) wczoraj wykonałam sobie u Pani Basi tym razem żel french na palcach w stóp:... stała klientka