wspaniały salon;) (1) wspaniały salon;) Zakupiłam suknię w salonie Madonna i jestem bardzo... ala Endermologia (1) Polecam endermologie, po serii zabiegów efekt znacznie przerósł moje... zadowolona klientka - Karolina francuski manicure ze zdobieniem paznokci?!?! (2) jestem bardzo nie zadowolona z usługi wykonania francuskiego manicure ze... niezadowolona
Cudowny Salon Kosmetyczny! (1) Byłam już w wielu salonach kosmetycznych trójmiasta, ale Sensual Beauty & SPA... Justyna wspaniałe! godne polecenia! (1) wspaniałe wyposażenie nowego gabinetu, który jeszcze wyraźniej podkreśla... idalia super!!!!!!!!!! (1) pełen profesjonalizm , robiłam tu Swój pierwszy tatuaż i jestem BARDZO... PAULINA cdn...dla P."zaskoczonej" (1) Cala ta sytuacja niewatpliwie nie nalezy do \"udanych\" Prosze nie oceniac... aga odpowiedz do Pani"zaskoczonej" (1) bardzo nam przykro z takowej opini,niemniej jednak takie tez sa dla nas... aga Pani Agnieszka :) (1) Do Afromagi umówiłam się z polecenia znajomej.Mam ładnie pofarbowane włosy i... magda Bardzo Przyjemnie (1) Korzystam z usług salonu dość często i przyznam ,że poziomem nieodbiega od... Janina W. haa_mmm_ooo - opinia (1) Jestem zadowolona z cen. ale poszlam na 8 min na najslabsze łóżko malo mi... haa_mmm_ooo TRAGEDIA! (1) byłam wczoraj z koleżanka na 8 minut na tym solarium . Gdy wyszłyśmy nie... PlastiikowA_ hm . (1) beznadziejne solarium . Kobieta powiedziala ze łóżko 3 jest dobre ale bylo... Hmm_ohoo_maa Super (1) Napiszę krótko - bardzo sympatycznie i profesjonalnie! Tak trzymać! Kagga udany wieczór panieński (1) Spędziłam z koleżankami część swojego wieczoru panieńskiego, skorzystałyśmy z... Martyna Szczerze polecam:) (1) Bardzo chciałam aby ktoś Mi doradził i modnie ściął włosy. Zdecydowanie Pani... Marta świetnie! (1) Polecam tym, którzy nie lubią mówić fryzjerowi co ma robić i nie mają pomysłu... olga masaże i terapia (1) wspaniałe masaże pozwalające się zrelaksowac oprężyć po cięzkim dniu I... MACIEJ sympatycznie i fachowo (1) Pani Dorota potrafi dostosować się do najtrudniejszych warunków pracy i... Ania Warto jak cholera! (1) Jestem zachwycona łatwością i dokładnością wykonywania przez pracowników... Alucha