k. - opinia (1) zdecydowanie odradzam, panie tam pracujące nie potrafią doradzić. Umawiałam... k. REWELACJA!! (1) jestem bardzo zadowolona z pobytu w salonie, korzystalam z wszystkich uslug i... Katarzyna Tatuaż (1) Cześć zrobiłem sobie kolejny tatuaż u Sławka jest super , polecam wszystkim .... Darek
Jestem bardzo zadowolona:))) (1) Dzis miałam spotkanie z Elą Skoczeń. Jest to przesympatyczna osoba z dużym... Altea Zaduńska 100000% ZADOWOLENIA!!! (1) Nie ma co ukrywac ze jestem bardzo zadowolona!!! Pani Monika jest "wielka"... beatkaaa :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty zarówno u fryzjerki jak i kosmetyczki :)... :) Tragedia (2) Zniszczyla mi dwie sukienki, taka z niej krawcowa. Nigdy wiecej nie... Marta Prostactwo i brak kultury (1) Pomijając wychwalane pod niebiosa umiejętności pana Szymona, które w mojej... wisienka polecam (1) jestem bardzo zadowolona , dokładny pedicure - piętki że oh! pazurki śliczne... dorota Jestem bardzo zadowolona (1) Skorzystałam z usługi przedłużania włosów i jestem bardzo zadowolona - jakby... Ewa Magda - opinia (1) Ogolne wrazenia mam niesety zle :( zaczne od mycia glowy. moze akurat zle... Magda Bardzo interesujący salon w Gdańsku. (1) Nie mogę powiedzieć że jestem stałą klientką ale zdażyło mi sie kilka razy... Natasza1 Ciepło polecam (1) Pierwszy raz odwiedziłam salon na Rogaczewskiego. Pani kosmetyczka szybko... Aleksandra Monika - opinia (1) Już kilkakrotnie korzystałam z umiejętności Pani Agnieszki i nie zdażyło się,... Monika Polecam!!! (1) Panie bardzo sympatyczne. Służyły pomocą i dobrą radą. Jestem na prawdę... wiola21 REWELACJA = SATYSFAKCJA (1) Trafilam do wspanialego salonu, a wlasciwie do wspanialej fryzjerki, Pani... Joanna szczerze polecam (1) w salonie Le Cil przedłużyłam włosy, zrobiono mi piękne paznokcie i jestem... Cecylia EXTRA (1) korzystam z usług pani Iwony- paznokcie, pani Iwonka super babeczka robi... magda Są świetni :) (1) Naprawdę są świetni, Pani Dorota - pełen profesjonal, ostatnio byłam u Pana... Anka kosmetyki bioline w gdańsku (1) Kosmetyki bioline w gdansku! Gabinet znalazłam po marce biolaine ,... joanna Marksz