REWELACJA! (1) Chciałabym podziękować Pani Marcie za to, co zrobiła z moimi nudnymi włosami.... agata ilość nad jakość (1) w miarę mila atmosfera,choć mało kameralna z uwagi na ilość czekających już... Monique :-) (1) Zdecydowałam się na wykonanie depilacji laserowej całych nóg i bikini... Kinga
zdecydowanie polecam (1) Skorzystałam z usługi gabinetu i jestem baaaardzo zadowolona. Miła... maja Polecam !! (1) POLECAM ! ! ! Naprawdę polecam wszystkim. Miła, a przede wszystkim fachowa... Ala Ania - opinia (1) Kilkakrotnie ścinałam się u tego fryzjera z nadzieją, że chociaż raz będzie... Ania polecam (1) Polecam sklep i gabinet .P.Ewa ma indywidualne podejście do klienta, do jego... kwiatuszek POLECAM (1) Dziś wróciłam z salonu tak zadowolona, że postanowiłam napisać... Grażyna odmieniona! (1) Do Afromagii trafiłam dzięki koleżance i rankingu w internecia.Trafilam do... Małgorzata Kasia - opinia (1) kilka dni temu korzystałam z usług Pani Krzysi, bardzo miła i fachowa... Kasia polecem gabinet kosmetyczny (1) Tak miło, profesjonalnie nie było w żadnym gabinecie kosmetycznym, w... Krystyna Bieszczad gabinet marzen (1) Czesc, jak fajnie ze moj ulubiony gabinet konmetyczny jest na trojmiasto.pl!... Joanna Profesjonalna i fachowa obsługa!!! (1) Jestem stałą klientką salonu i z całą odpowiedzialnością stwierdzam,że osoby... Bożena Polecam (1) Bardzo miła obsługa i fajna atmosfera róża Beznadziejna obsługa (1) Zaplanowałem niespodziankę dla mojej żony,ale Pani recepcjonistka pomyliła... Chris Gaja- Polecam (1) Polecam, bardzo miłą obsługę, klimat jak w domu, pełen relax no i... Nata SUPER!!! (1) DZISIAJ PIERWSZY RAZ KORZYSTALAM Z USLUG SALONU.POSZLAM TAM PO PRZECZYTANIU... SYLWIA Polecam:) (2) Pani Elena to 100 % profesjonalistka, potrafiąca dokonać cudów;) Makijaż... agata super firma (1) super hurtownia jestem wlascicielka salonu kosmetycznego,wspolpracuje z... kami świetne cięcie! (1) polecam Panią Małgosię, która zjajęła się moimi włosami:-) korzystałam z... dorotina