Polecam serdecznie (1) Miła obsługa,profesjonalne doradztwo,z latwoscia wybralam swoja wymarzona... Beata z Lęborka POLECAM (1) Miła obsługa, ogromny wybór sukien, dużo dodatków do kupienia. Jak dla mnie... Hania Wszystko super (1) Szczególnie polecam Panią Natalię. Naprawdę świetnie się zajmuje włosami. Marta
intensywny kurs wizażu (1) Witam wszystkich. Panią Aleksandrę poznałam przez przypadek w innej... Ola IDEALNA STYLISTKA! (1) IDEALNA,ORYGINALNA,MANIACZKA KAMYCZKÓW SWAROVSKIEGO Z NIESAMOWITĄ... Magda profesjonalizm w kazdym calu (1) jestem stałą klientką, wraz z córką z niecierpliwością wyczekujemy kolejnej... jadzia vy tylko zatrzymać klienta... (1) tego się nie spodziawałam... ale rozmyślając nad opiniami jedno nasunęło mi... iwona b. Gorąco polecam ! (1) Wszystko na wysokim poziomie, suknia jest przepiękna ! Pani poradziła sobie z... Sylwia WIECZÓR PANIEŃSKI - SUPER :) (1) Wraz z przyszłą Panną młodą spędziłyśmy super wieczór panieński w tym... Asia opinia (1) Ja jestem stałą klientka tego salonu i wogóle nie rozumiem o czym Pani Ania... stała klientka Profesjonalne usługi (1) Szybko , profesjonalnie w przystępnej cenie. poleciła mi znajoma i ja również... NK Warto czekać (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług salonu , zawsze wychodziłam zadowolona tak... klientka Miło spędzony czas i za każdym razem niesamowity efekt. (1) Bardzo często korzystam z usług tego salonu. Miłe profesjonalistki, więc... AURA no i po nadziei.. (1) udałam się ze zniszczonymi włosami z nadzieją na ratunek,.. niestety... choć... ania bez rewelacji (1) Skorzystałam z usług strzyżenia u p. Oli kilkakrotnie i moja ocena usługi... Joanna Po prostu SUPER (1) W dniu dzisiejszym byłam u Pani Anety na zabiegu "mikro". Wykonywałam ten... Dorota polecam (1) Bywam w tym salonie czasami.Zawsze jestem zapisana i serdecznie... Weronika Drogo i brudno (1) Odradzam korzystania. Choć wybór artykułów jest b.duży to są one często... Małgorzata Polecam! (1) Pragnę zdecydowanie polecić to solarium. Byłam już w wielu miejscach w... Sylwia Revelka na 102 :D (1) odważyłam się - i było warto. zdecydowana zmiana, na lepsze rzecz jasna.... cebulka