nie polecam (1) 30 maja wyjeżdzałam na wesele- przezornie do fryzjera umówłam sie 2 tygodnie... gabrysia Serdecznie pozdrawiam Panie z OTC! Dziękuję za pomoc. (2) Bardzo dziękuję za pomoc w znacznym zmniejszeniu moich zmarszczek. To był... Mirka R. dobra robota - polecam !!! (1) witam długo się wahałem gdzie zrobić swój pierwszy tatuaż w Trójmieście,... Krzysiek Szóstka
... (1) spory wybór, niezła jakoś ale niestety zawrotne ceny... obsługa niestety też... Anne przedluzanie wlosow (1) skorzystalam z uslugi przedluzania wlosow i jestem bardzo zadowolona.wykonuje... dominika paslek Sylwia - opinia (1) ja też nie wiem skąd się wzieły te opinie na nie!!! solarium jest dobre,... Sylwia POLECAM (2) Fajny pomysł na promocje, uczynny i miły personel, przystępne ceny i dobre... jd piercing (1) Świetne studio!!! Gorąco polecam. Zrobiłam sobie kolczyk w szyi i jestem... marta POLECAM (1) Jestem na początku ciąży, więc moje przygody z odzieza ciazowa dopiero się... Przyszła mama Profesjonalnie !!!!! (1) Pani pracuje na kosmetykach najwyższej jakości :). Bardzo komunikatywna i... Gosia polecam (1) co się będę dużo rozpisywała...długo szukałam dobrego studia w trójmieście i... magkra **** (1) Kilka krotnie korzystałam z usług Pani Malwiny na początku byłam zadowolona z... Była klientka REWELACJA (1) REWELACJA!!! W tym salonie każda kobieta poczuje się jak księżniczka!!! Magda zatenskniona Gabrysia - opinia (1) Drogie Koleżanki, wiele razy byłam zadowolnoa z usług Pani Iwonki, która... zatenskniona Gabrysia fantastycznie :) (1) Pani Magdalena ślicznie strzyże i jest przemiłą osobą! Byłam pierwszy raz... Aleksandra Studio na 6-tkę:) (1) Z usług Madzi korzystam już od dawna i zupełnie nie dziwi mnie fakt, że... Agnieszka ola - opinia (1) Fantastyczna i przemiła obsługa. Suknie bardzo ładne. ola bosko (1) Gorąco polecam pana Roberta!! To naprawdę profesjonalista, z jego usług... mag POLECAM!!!!! (3) SKLEP REWELACJA! WSPAMNIALA OBSLUGA ZNAJACA ZAPOTRZEBOWANIA KLIENTA. ZACHWYCONY KLIENT Tatuaż (1) Postanowiłam zrobić tam tatuaż. Z wykonania jestem bardzo zadowolona. Ale... Sara