Cóż za obsługa!!!! (1) Nie mam nic do firmy Bartek, ale obsługa w tym sklepie to porażka.Panie w... annt Ania - opinia (1) W salonie byłam po raz pierwszy... Obsługa symapatyczna. Przyszłam do salonu... Ania Piekne rzesy za przystepne pieniadze. (1) Moja ocena salonu jest wysoka I zasluzona. Pani kosmetyczka robila mi rzesy I... Agnieszka 23
superowa obsluga (1) polecam danka fryzura na zyczenie (1) Kazda dziewczyna marzy o pieknej fryzurze w dniu swojego slubu.Pan Roman... HANIA Relaks, relaks, relaks.. (1) Nie zwykłam do wystawiania opinii, natomiast to spa zasługuje na najwyższe... Czesława Kownacka REWELACJA (1) Bardzo kreatywni fryzjerzy, duża dokładność i indywidualne podejście do... Monika Taaaak, uwielbiam ten salonik!!!!! (1) Witajcie, i przybywajcie do p.Macieja!!!!! Od ponad 6 lat jestem stałą... Gruba Salon na 6+ (1) Jestem stałą klientką Pani Moniki. Jej pracę oceniam wzorowo!!! Podejście,... Kasia Zawsze zadowolona. (1) Jestem klientką Salonu" Milenium" od początku jego istnienia i jestem... Kamilla Monika - opinia (1) Hotel na najwyższym poziomie Super klimat, obsługa zadbała o komfort pobytu,... Monika na mega + (1) Po raz kolejny korzystałem z usług salonu fryzjerskiego jak i... rev super salon !!! (1) Ja również jestem stałą klientką salonu,i zawsze wychodzę bardzo zadowolona... Ewka Bailine to gwarantowana poprawa samopoczucia (1) W trakcie zabiegu udało mi się zmniejszyć obwód bioder , "spłaszczyć" brzuch,... Małgorzata Lech (3152) profesjonalne podejście! (1) profesjonalne podejście! Nie są to puste słowa PR`u. Rafał jest najlepszym... Omar Sir Khan ada81 - opinia (1) Generalnie dobre podejście do klienta, elastyczność w terminach, z jakości... ada81 Warto zaufać (1) Byłam u Pani Moniki po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni. Wcześniej... Paulina super! (1) Jestem stałą klientką pani Moniki, zarówno jeżeli chodzi o paznokcie, jak i... MadziaK Rewelacja! (1) Polecam wszystkim goraco! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, czysto i... Anka Natalia - opinia (1) Zapach i atmosfera miejsca bardzo mi odpowiada.. jest spokojnie i cicho a... Natalia