POLECAM!!!!! (3) SKLEP REWELACJA! WSPAMNIALA OBSLUGA ZNAJACA ZAPOTRZEBOWANIA KLIENTA. ZACHWYCONY KLIENT Tatuaż (1) Postanowiłam zrobić tam tatuaż. Z wykonania jestem bardzo zadowolona. Ale... Sara Fryzura do ślubu (1) Czytając inne opinie zauważyłam że kobiety korzystające z usług najczęściej... Sara
warto.... (1) Pani Ewa ma wiele pomysłów i bardzo dobrze dobiera fryzury do twarzy... Elżbieta34 relaks i efekty (1) Jestem stała klientką niemal od początku istnienia salonu. Wcześniej... Bjetris Super Usługa (1) Polecam zdecydowanie. Bardzo miła kontaktowa Babka. EFEKT przerósł... MSK PAznokcie (1) Od niedawna w salonie Point sa oferowane rowniez uslugi z zakresu... Kamila ABR - opinia (1) Elegancki wystrój, sympatyczna i profesjonalna obsługa, z czystym sumieniem... ABR POLECAM :) (1) Serdecznie polecam - miła i bardzo profesjonalna obsługa, duża elastyczność i... ABR BARDZO POLECAM (1) Dziewczyny polecam ten sklep!! Wystrój jest taki sobie, ale to przecież nie o... MAGDA Profesjonalny salon fryzjerski w Trójmieście (1) Serdecznie polecam wszystkim Paniom salon fryzjerski Dariusza Degowskiego. Do... Monika Uwielbiam to głaskanie (1) Kocham to głaskanie Po pracy zawsze ide do salonu na strzyzenie:) Młode... Arkadiusz No cóż (1) Niestety moja opinia będzie troszkę inna od poprzednich. Mialam okazję... kasia Asia - opinia (1) Miałam okazję spędzic przyjemne chwile w tym gabinecie. Pani Agnieszka,... Asia Polecam! (1) Pani Monika jest bardzo punktualna, komunikatywna, słuchająca klienta.... Arleta krycha - opinia (1) Skusiły mnie bardzo dobre opinie na trójmieście, dlatego skorzystałam z usług... krycha fryzjerzy (1) Świetni fryzjerzy pracują w tym salonie! Pierwszy raz poszłam tam w zeszłym... Muparta coś niesamowitego.. (1) Kompetencja oraz zaangażowanie no i duża fachowość w wykonywanie zabiegów :)... Bielecki Kamil Beznadziejny fryzjer i właściciel lokalu (1) Kompletna pomyłka.Przyszłam zrobić odrost w kolorze jasny blond, bo taki mam... Achmed jacek - opinia (1) profesjonalnie, szybko i skutecznie jacek