masaże są rewelacyjne-polecam każdemu (1) Witam, podróżuję po całej Polsce(taką mam pracę) i korzystałam z zabiegów... Anna Odradzam (1) Miałam podobne doświadczenie co inne panie. Zapisałam się do właściciela a... Violetta POLECAM ! ! ! (1) Wykupiłam już drugi karnet w tym salonie i jestem bardzo zadowolona ponieważ... Ona39
Polecam (1) Jak do tej pory odbyłam kilka wizyt w salonie Bailine i jestem zadowolona z... ID 4302 Magda Moje ulubione studio fryzjerskie i niezastąpiona Pani Marta:) (1) Korzystam z usług tego zakładu od 2 lat. Już samo to świadczy, że musi być to... Natalia bardzo fajny gabinet (1) Byłam w tym gabinecie już kilka razy na rożnych zabiegach i uważam ze jest... finia Gorąco polecam! (1) Pani Alicja, właścicielka salonu, bardzo sympatyczna i komunikatywna osoba.... Marta poprostu syyyfff i nie miło... (1) byłem tam pierwszy i ostatni raz nie dość ,że obsłua jest nie sympatyczna to... Przemek polecam:) (1) Miła obsługa, fachowi fryzjerzy, świetna atmosfera. W szczególności polecam... Mary POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!! (1) Wszystkim, którzy szukają profesjonalizmu,kreatywności i miłej atmosfery. Joanna fryzura ślubna (1) W ostatni weekend sierpnia Pani Karolina czesała mnie do ślubu. Fryzura... Ula Stanowczo odradzam! (1) Z polecenia kolezanki, która ma ładnie obcięte włoski udałam się do tego... Paulina NIE POLECAM, A RACZEJ ODRADZAM WSZYSTKIM !!!!!!!!! (2) En vogue, na ul.Grynwaldzkiej - NIE polecam!!!!!!!!!!!!! Nie mam pojęcia... marta super!!!!!! (1) korzystałam z tego salonu juz kilka razy i za każdym razem jestem zadowolona.... zadowolona zdecdydowanie polecam (1) zrobiłam sobie dzis w studiu tatuaż, jestem zachwycona, wyszedł pięknie,... karolina Polecam!! (1) Wszystkim osobom, którzy cenią profesjonalizm i fajną atmosferę, polecam... Kasia Super (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu i pod ciągłym wrażeniem... Hania Świetne ścięcie:) (1) Wspaniała wyobraźnia i kreatywność Pana Damiana sprawiła mi i moim włosom... Zadowolona klientka opinia (1) a mnie nie podpasowalo.fatalnie mi wystrzepiono wlosy chociaz zaznaczylam ze... zamojska tylko dla mlodych (1) wydaje mi sie ze salon nastawiony jest tylko na mlodych... kamifer